*Zorbing

Doet u dat ook wel eens? Uw mouw een beetje opstropen door met een snelle beweging uw arm uit te strekken? Zodat de betreffende trui ietsje omhoog kruipt? Doet u dat ook wel eens terwijl u achter uw pc zit? Ik blijkbaar wel. Getuige mijn volle mok thee die een klap kreeg tijdens deze tot dan toe onbewuste beweging. Heet water vloeide rijkelijk over mijn toetsenbord, houten tafel, houten vloer en pas gewassen broek.

Vervolgens liet ik een bord uit mijn handen glippen tijdens het afwassen. Met een knal en een plons zat mijn kapsel onder het schuim. En de kat met paniek-ogen op de koelkast.

Toen ik tegen beter weten in met mijn mini-bankschroef aan de slag ging om een figuur uit een rubber armband te stansen, had ik ondanks eerdere kluns-acties toch niet kunnen voorzien dat mijn bankschroef doodleuk in tweeën zou splijten bij het aandraaien. Jaja. Ik keek nog even of ik groen was, maar ik bleek toch echt geen Hulk-trekjes te vertonen. Het apparaat begaf het gewoon.

kapot

Geen idee of het aanhoudende gebeuk/gewring (klinkt alsof iemand een heel grote ijzeren paal in een net iets te klein ijzeren gat probeert te duwen – ik zou ze bijna een flesje smeerolie gaan brengen) van het fundering-in-de-grond-boor-ding dat al drie dagen hier om de hoek staat er iets mee te maken heeft, maar ik zou bijna gaan denken dat ik mijn dag niet echt heb.

Wat te doen? Lekkere muziekjes opzetten. En de thee op veilige afstand schuiven. En niets meer aanraken vandaag. (Op mijn toetsenbord na. Sterker nog, daar moet ik nu héél hard op de m en de spatiebalk slaan willen ze het doen. Er zal ergens een restje citroen-linden infusion thee in verstopt zitten.)

Maar dus. Lekker muziekje. (Backspace spatie. Spatie. SPATIE zeg ik. Dank u.)11 Reacties

En klikt u daarna maar meteen even door naar Stornoway’s ‘Fuel up’. En daarna ‘I saw you blink’. (Let ook op het smaakvolle afgehakte hoofd dat dienst doet als instrument.) En daarna? Dan klikt u gewoon door naar ‘Watching birds’.

En ach, als u liever andere muziekmakers hoort, dan kan ik voor dat retro-gevoel Aloe Blacc met ‘I need a dollar’ van harte aanbevelen.

Geplaatst op 12 oktober 2010 om 15:57
Dannty

Ahaaaaa!! En dan tegen mij HULK zeggen!!?? FREAK!! Hihi;)

Geplaatst op 12 oktober 2010 om 20:19

Af en toe heb ik ook van die nu-tot-tien-tellen-en-dan-werkt-het-nog-steeds-allemaal-tegen-me-dagen, maar een bankschroef in tweeën draaien is wel een tikje angstaanjagend. Don’t mess with Wenz. Stornaway is mooi, dank voor deze tip!

Geplaatst op 14 oktober 2010 om 21:49

Je *was* gewaarschuwd….

Geplaatst op 16 oktober 2010 om 04:07

Ik zeg: “Oeps!” Want weet hoe erg het kan zijn. Mijn computer is al 6 weken weg en ik moet nog afwachten of ze er iets aan kunnen doen. Ook water over het toetsenbord gekomen.

Gelukkig heb ik al zes weken een leencomputer.

Geplaatst op 16 oktober 2010 om 11:51

Onhandig spullen uit mijn handen laten vallen …
Ja, mijn oplossing is heel weinig doen!
Vrolijke groet uit Amsterdam-ZuidOost

Geplaatst op 16 oktober 2010 om 19:59

Gelukkig viel dat ding niet op je tenen!

Geplaatst op 16 oktober 2010 om 20:09

Van de Wet van Murphy simpelweg doorklikken naar de Wet van YouTube. Succes verzekerd!

Geplaatst op 17 oktober 2010 om 22:21

Je hebt soms van die dagen. Hoewel de stunt met de bankschroef me nog nooit gelukt is ;)

Geplaatst op 17 oktober 2010 om 23:42

Ah ja, zó’n dag. Dat je nog zo veel durfde doen, dapper hoor!

Geplaatst op 17 oktober 2010 om 23:54
Yellow

Ik liet vanmorgen mijn bord met daarop een boterhammetje hagelslag vallen. En niet zomaar vallen, nee ik gaf er voor de sjeu een lekkere draai aan, zodat het overgrote deel van mijn keuken een hagelslag-regen beleefde. Eerst moest ik heel erg lachen om mij, dat gekkkie. Tot ik zag wat ik op moest ruimen…
Er zijn van die dagen waarop je maar beter met een helm op onder je bed kunt gaan liggen. :D
Succes!

Geplaatst op 19 oktober 2010 om 13:22