*Lindy (Hip) Hop

Mocht u een vervelende dag hebben, kijk dan even mee. Glimlach gegarandeerd.
Mijn complimenten voor deze twee jongemannen!

8 Reacties

Teehee! Ik had geen vervelende dag, maar keek toch. BIG SMILE met een hoop WOWs!!!!

Geplaatst op 22 september 2010 om 03:04

Oh Wolf, goed punt, ook mensen die géén rotdag hebben moeten vooral even meekijken! :) Hihi.

Ja leuk hè. Ik heb al meteen de neiging (alweer eens) om Lindy hop te willen leren. :D

Geplaatst op 22 september 2010 om 11:40

Ook hier een Big Smile! Met hoofdletters! Heerlijk! (Alleen die man die zo verschrikkelijk hardop giert mocht van mij zijn mond houden… Hij lacht alsof het lachwekkend is wat er gebeurt op de dansvloer…terwijl glimlachwekkend toch net zeker weten weer iets anders en zoveel mooiers is.)

Geplaatst op 22 september 2010 om 17:08

Heb ik nog eens gekeken om die gierende man waar Pepperfly het over heeft; ben het helemaal met je eens, Pepperfly!
En wat ook en echt leuk is: als je wat vaker kijkt, zie je ook details beter – zoals de geweldige mimiek van die twee fabuleuze dansers!

Geplaatst op 24 september 2010 om 02:37

Wauw, zo zou ik ook wel willen dansen! Een aanwinst op het traditionele stijldansen!

Geplaatst op 26 september 2010 om 11:32

Pepperfly en Wolf, ik dacht de hele tijd dat die gierende herrie uit een vrouwenmond afkomstig was, maar ach, uiteindelijk zijn we het eens: irritant. Ik vind het inderdaad ook gek dat diegene zo lacht alsof het hilarisch is. Misschien een soort ongemakkelijkheid in de situatie? Of ongemakkelijkheid omdat het twee mannen zijn? Geen idee. Hoe dan ook, weg met die gierende idioot en driewerf hoera voor dit duo.

Geplaatst op 27 september 2010 om 19:48

Heerlijk filmpje. Ik heb wel wat gelach gehoord, maar heb me gefocust op de muziek en de dans. Dat laat ik maar zo, denk ik :)

Geplaatst op 2 oktober 2010 om 20:33
Lobdozer

Inderdaad zonde dat die ene flauwerik er zo doorheen loopt te gieren. Deze muziek & dansstijlen werken echt verbazend goed samen.

Geplaatst op 19 november 2011 om 12:25