*Druilerige nagels

Ik was laatst op zoek naar een soort grijze nagellak. Zo’n kleur zit dan al in mijn hoofd voor ik weet of hij wel bestaat, nagellaksgewijs. Ik had een donkergrijs in gedachten, maar niet écht donker, of nu ja, wél, maar dus, met iets van, uh, ja, zoiets dus.

Ik liep langs alle rijtjes nagellak, van alle merken, in alle kleuren. Lichtgrijs bleek niet moeilijk te vinden, maar die zocht ik niet.

Bij het op één na laatste rek stond ‘mijn’ kleur te lonken. Precies wat ik in gedachten had!

Weerberichtvingers

En toen dacht ik, laat ik eens kijken hoe deze kleur grijs nu eigenlijk heet. Ik draaide het hippe potje om en tuurde naar de kleine lettertjes. Met een brede glimlach las ik de titel: ‘London’s weather forecast’ Ja, toen was ik er al helemaal verliefd op natuurlijk. De weersvoorspelling in Londen! Grijs-grauwe lucht! Niet mooier te omschrijven als u het mij vraagt.

Dus u begrijpt wel, ik heb een nieuwe aanwinst. Het weerbericht in tienvoud op mijn nagels.

-Plaatje geleend van ‘Linnie’s favorites’ bij gebrek aan tijd om zelf een fotootje te maken.-

5 Reacties

Geweldig! Net zo mooi als de namen van sommige kaarsjes. De mooiste? ‘Sun kissed cotton’. Het is absoluut ook de lekkerste. ;-)

Geplaatst op 21 mei 2010 om 23:01

Het weerbericht in tienvoud op mijn nagels.. Dat blijkt gelukkig wel mee te vallen. Ik vind ze prachtig!

Geplaatst op 24 mei 2010 om 16:35

Bijzonder! Heb ik nog nooit eerder gezien.

Geplaatst op 24 mei 2010 om 22:58

Haha Martine, zul je net zien, zodra ik de kleur er weer vanaf haalde, bleek het weerbericht toch alsnog helemaal te kloppen. :P

Geplaatst op 28 mei 2010 om 14:26

Zon gekuste katoen, Pepperfly, dat is een gedicht in wax als je het mij vraagt. :)

Geplaatst op 28 mei 2010 om 14:27