*Fredo Viola

Zijn website is een ontdekkingstocht, zijn manier van muziek maken ongelofelijk. Hij gebruikt zijn stem en een camera om drie, vier, vijf stemmen samen te voegen tot een compleet nummer. Ik kan zijn complete cd al een tijdje dromen, dus het werd wel eens tijd om het te delen. Ik weet niet of ik al ooit eerder tussen neus en lippen over zijn muziek heb gelogd, maar bij deze een klein voorbeeld van zijn werk. Wat mij betreft kan hij niet bekend genoeg raken.

5 Reacties

Heel mooi, hij is in zijn eentje een a capella cinqtet

Geplaatst op 9 juli 2009 om 10:07

Wat apart en razend knap!

Geplaatst op 9 juli 2009 om 12:13

ik ben hélemaal “amazed”

“prachtig” ga meteen zoeken op internet,
dank je wel wenz

Geplaatst op 10 juli 2009 om 16:25

Prachtig Wenz, dank voor de tip!

Geplaatst op 11 juli 2009 om 10:12

Hele bijzondere muziek. Eigenlijk best een fijne afwisseling na het weekend. Hartelijk dank ik ga me eens wat meer in zijn werk verdiepen.

Geplaatst op 13 juli 2009 om 21:49