*Hier dan een impressie van hoe het nu is…

Naar aanleiding van Odette’s en Miekes vraag op mijn vorige logje, hier alvast een impressie van ‘voor’ en ‘tijdens’. Hopelijk kan ik snel de ‘na’ foto’s laten zien!

Laat ik beginnen met wat ooit de tuin was, en nu een stortplaats. (Die overigens alweer half leeg is, het was nog veel erger.)

tuin.jpg

Vervolgens nemen we een kijkje in de keuken en het halletje, woehoew! (Zo was het eerst) De leegste ruimte van het huis momenteel. De vloer, de muren en het plafond zijn gedaan! Morgen gaan de spotjes in het plafond en andere kleine werken, vandaag bericht gehad dat de tegels die we besteld hebben binnen zijn gekomen, yes! Ook dat gaat dus binnenkort gebeuren, een heuse vloer waar je op mag lopen enzo, wat een luxe!

keuken01.jpg

keuken02.jpg

Hier dan even een fotootje van hoe ik nu al maanden lang ‘kook’…

geimproviseerdekeuken.jpg

En dan natuurlijk de badkamer niet vergeten, het is een laveren tussen de bergen rommel als ik ‘s avonds in bad wil. Bah, nog even volhouden.

badkamer01.jpg

badkamer02.jpg

Oh en zo wordt er iedere avond afgewassen…

badkamer03.jpg

Onderstaande foto van hoe de douche was, op zich prima maar helaas knetter lek, het water droop de keuken in zodra je ging douchen…

douche.jpg

De oude tegels zijn al verdwenen, we hebben voor radicaal andere tegels gekozen, omdat dezelfde toch niet te vinden zijn. De muur is waterdicht gemaakt en de nieuwe tegels worden er deze dagen verder tegen geplakt. Dan nog voegen en de gore grijsblauwe vinyl vervangen voor dennehouten laminaat en dan lijkt het weer ergens op!

badkamer04.jpg

Het toilet dat er was, was een hangtoilet. Heel leuk en mooi, maar helaas was het muurtje daar te dun en fragiel voor en was het hele toiletblok wiebelig en losgeraakt van de muur. Ook deze muur dus opnieuw betegelen, en meteen een nieuw toilet – een staand toilet, ditmaal. En zo kunnen we ‘s avonds toch van de wc gebruik maken: de afvoer wordt in de losstaande pot geschoven en met een emmer water spoelen we door. Het Hilton is er niets bij, geloof me.

toiletbadkamer.jpg

Oh en als kers op de taart: zo mogen we overdag onze blaas legen…

toiletoverdag.jpg

Let niet op de groothoek of de belichting, het is nu eenmaal donker en echt veel zin en tijd om prachtfoto’s te maken hebben we niet hier… haha.

18 Reacties

Ik heb een indruk gekregen….

(sterkte)

Ga maar even lekker los van de week!!

Geplaatst op 20 februari 2009 om 21:16

phewwwwww
ik heb medelijden met je met terugwerkende kracht:-)

Geplaatst op 20 februari 2009 om 21:44

Van de ene kant is dit natuurlijk zwaar irritant, van de andere kant zul je het nu pas echt kunnen waarderen als je weer een riool hebt waar je huis op aangesloten is, en dat water niet gewoon overal tussendoor loopt maar netjes via pijpleidingen afgevoerd wordt.
Wat wij gewoon vinden is in enig perspectief van tijd en plaats niet zo gewoon.

Geplaatst op 20 februari 2009 om 22:42

Ik krijg een heel erg Darth Vader gevoel van jouw foto’s. Weet niet precies waar dat nou aan ligt.

Geplaatst op 20 februari 2009 om 23:36

Allemachtig meis.
Dat is een omgeving waar je depressief van zou worden.
Het is dat je de langste tijd zo “gehuisd” hebt maar anders zou ik zeggen, kom een paar weken hier en laat de mannen de troep opruimen.:-)))))

Geplaatst op 21 februari 2009 om 07:59

Laurent, je hebt helemaal gelijk, ook op mijn vorige logje. Alles in perspectief zetten levert een hoop op. Zo waardeer je weer dingen die je voorheen ‘for granted’ nam.

Haha Klaproos, thanks, haha. :P

Ga ik doen Gonda!

Sheila, misschien de schaduw van de lens die overal op verschijnt als een donker persoon? ;)

Ha Mieke, misschien had ik dat inderdaad moeten doen ipv hier in de troep zitten, hahaha. Ach, nog een week en ik kan mijn huis weer thuis gaan maken, dat red ik ook nog wel. :)

Geplaatst op 21 februari 2009 om 10:35

Een heel nieuw woonconcept! Hoe ga je dat in de markt zetten?

:-( ;-)

Geplaatst op 21 februari 2009 om 13:23

Goeie help, dat is hele Hele Huis! Wisten jullie van tevoren dat het zoveel verbouwtoestanden zou geven? Ik vind het knap, en het wordt heel mooi. Bedankt voor de foto’s en veel succes met de laatste loodjes!

Geplaatst op 21 februari 2009 om 17:08

Ik krijg van zulke foto’s altijd zin om even te komen kijken. Alle ellende is gauw vergeten als het straks klaar is. Dat kacheltje op de rand van het bad vind ik griezelig…

Geplaatst op 21 februari 2009 om 18:43

Het wás een zootje Wenz, maar het krijgt herkenbare gestalte, strkas, wat zul je er verrukt over zijn.

Geplaatst op 21 februari 2009 om 20:11

Dit is mooi. Om over een poosje op terug te kijken…ik ben heel benieuwd naar hoe het over een poosje zal zijn. Ik zie het wel ‘groeien’ !

Geplaatst op 22 februari 2009 om 19:55

Ik kreeg weer hartkloppingen als ik dit zie. Doet me aan mijn eigen verbouwing herinneren. Ik had nog 1 slaapkamer waar ik kon “leven” voor de rest was als echt gesloopt. Maar als ik er nu rondloop is het allemaal goedgekomen. Al doe ik nooit meer zo’n drastische verbouwing gewoon lekker vertrek voor vertrek oppakken :)

Geplaatst op 22 februari 2009 om 20:48

Wat raar dat jullie het niet in een week af hebben. Dat lukt ze op tv wèl altijd (;

En Carnaval?!?! Zusje toch! Haha.

Geplaatst op 23 februari 2009 om 07:47

Dat is met heel veel klussen, dat je er eerst heel lang zowat geen resultaat van ziet. Er lijkt geen eind aan te komen en je bent de wanhoop nabij. En dan ineens schiet het op. Zul je zien. Dus om met Barry Stevens te spreken: fore all doregaan (met diep ademhalen).

Geplaatst op 23 februari 2009 om 17:14

Oh en Gerhard, geen zorgen over dat kacheltje, dat staat ergens anders zodra we in bad gaan hoor! :)

Theo, oef, dat is wel heel extreem! Hier zijn nog drie slaapkamers en een kantoor onaangetast, op bergen opgeslagen spullen na. Toch goed te horen dat alles is goedgekomen bij jou, dat geeft mij ook weer hoop. :D

Hahahahaha Ape, ja, op tv kunnen ze een heel huis opbouwen binnen de week, haha. Helaas is de realiteit ietsje anders. :P

Whahahaha Dae! Ja ik moet er nog even over denken hoe ik dit in de markt ga zetten. :D

Geplaatst op 24 februari 2009 om 12:13
Juksti

Jeetje, heftig!

Geplaatst op 25 februari 2009 om 17:14

mooie houten vloeren:-)

Geplaatst op 7 maart 2009 om 11:24

Misschien kun jij nog wel een workshop Vrij-metselarij gebruiken. ;-)

Dat de grote puinhoop snel mag veranderen in een klein paradijs!

Geplaatst op 10 maart 2009 om 21:04