*Huisgymnastiek

Met de nodige spierpijn presenteer ik u mijn volgende filmknutsel!

Geïnspireerd door deze jongens, besloot ik ook mijn huis en lijf in te zetten. Na uren nadenken, proberen, rondkijken, oefenen en volhouden heb ik zes minuten materiaal dat ik met u kan delen. Tja, je moet er wat voor over hebben, zegt men dan. Ik heb er in ieder geval veel plezier in gehad en zelfs nog wel een grensje of twee verlegd!

24 Reacties

Hahahahahaha, dat is een goeie zeg.
Mijn tijd om zulke verdraaingen te maken is voorbij hoor.
Ik doe het je niet na.
30 Jaar jonger, nou ja, dan zou het gaan, maar nu niet meer.:-)))))

Geplaatst op 2 mei 2008 om 07:59

Haha waar haal je het:-). Jij bent behoorlijk lenig zeg, en vrij lang denk ik. Ik zou nooit met een handenstand mijn tenen tegen de bovenkant van de deur krijgen.
Toch…ben je echt nergens tegengevallen? Met je hoofd tegen het bijzettafeltje waarna de vaas van de trap rolde en de cameraman die beneden met een sprintje nog net kon redden? Emmm…ik doe het niet na denk ik. Tenzij ik ergens een vangnet zoals bij de brandweer op de kop kan tikken (of waarom niet, gewoon twee brandweermannen).

Geplaatst op 2 mei 2008 om 10:16

geweldig!

(ik vind het filmpje
ook zo mooi gemaakt!)

Geplaatst op 2 mei 2008 om 12:47

klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klapperdeklap klap klap!

Geplaatst op 2 mei 2008 om 12:48

Je hebt een jaloersmakend huis voor dit soort doeleinden, overal waar wij smalle en beklimbare gangetjes hebben bestaan de muren uit gipswanden, dus daar waag ik mij niet aan. Tot een paar jaar terug ging ik regelmatig uit klimmen in klimhallen en haalde ik allerlei toeren uit, maar dit ziet er net zo aantrekkelijk uit. Leuk om eens een kijkje in jouw huis te nemen, of is het niet thuis opgenomen?

Geplaatst op 2 mei 2008 om 12:52

Ha, stoer zeg!

Geplaatst op 2 mei 2008 om 16:34

Hoezo lenig:d..
Vind het super hoor..

Geplaatst op 3 mei 2008 om 12:26

Hihi Mieke, dat valt me tegen hoor. :P Samen met Chris eens even van de trapleuning gaan hangen, dat moet toch geen enkel probleem zijn? ;) :D

Elise, ik ben 1.80 meter, dus als ik de handstand doe, kan ik net de deurpost raken. Maar daarom vond ik die ook zo eng, als ik niet helemaal en totaal gestrekt zou zijn zou ik doodleuk achterover op mijn rug geklapt zijn. :S Maar het ging goed, eigenlijk geen enkele blessure behalve enorme spierpijn. Ohja, bij het oefenen met dichte deur van die handstand ben ik 1 keer met mijn tenen langs de tegenoverstaande muur geschuurd bij het neerkomen, en waren mijn tenen wat vel kwijt, dat is alles. Maar twee brandweermannen, dat is natuurlijk nooit weg. :P ;) Al was mijn cameraman ook een echte rots in de branding hoor, hij heeft me menigmaal een voetje gegeven wanneer ik het niet meer volhield. :D

Jaco, jaaaaaaaaaaaaaaaa, volgens mij heb jij als kind ook een hoop geklommen zo te horen. :D Dit huis, inderdaad waar ik ook woon, is best ideaal ja. Vooral de trappen. Wat ik miste waren houten richels enzo om je aan op te trekken, dat hadden wij vroeger thuis wel, zo kon je boven de trap schommelen aan je handen enzo, dat kan hier niet. En hier ook wel het een en ander van gips, dus wel uitkijken waar ik tussen de muren omhoog klom enzo. :P Oew een klimwand, dat heb ik nu nog nooit gedaan. Zou je daar wel willen zien stunten, en dat ik je probeer na te doen. :D

Ik ben redelijk lenig, alleen sport ik maar een kwartiertje per dag, dus spierpijn had ik wel echt, enorm! Maar ach… Het resultaat was leuk en stoer ja. :D
*Buigt voor het applausje van Zach* :)

Geplaatst op 3 mei 2008 om 19:10

Hai
Eigenlijk heb ik een andere blog.. Maar die is even uit de running.. Daarom deze opgezet.. Staat inmiddels een nieuw verhaal op.. Tja wat wil je met een computergenie als vriend;)..
xx

Geplaatst op 3 mei 2008 om 22:58

Hu, wat een gevaarlijk gedoe allemaal :-)

Geplaatst op 4 mei 2008 om 13:33
pjotr

Wat gebruik jij een moeilijke manier om de trap op te klimmen!

Geplaatst op 4 mei 2008 om 23:47

Chapeau Wenz! Na mijn gymnastiekavontuur van vorig jaar kijk ik wel lekker uit! Maar je huis leent zich er ook voor, super zeg!

Geplaatst op 5 mei 2008 om 09:50

Ghahaha geweldig!! Daar zou ik ook wel mijn steentje aan bij kunnen dragen…. (;

Geplaatst op 5 mei 2008 om 10:13

Wat een mogelijkheden in een gewoon huis! En zo zie je je woning ook eens vanuit een andere hoek :-)
Ik klom vroeger ook overal in maar mijn handen willen niet meer. Kwaaltje. Maar het begint meteen te kriebelen als ik dit zie!

Geplaatst op 5 mei 2008 om 13:35

Prachtig geregiseerd filmpje met naar mijn smaak toch wel enkele unieke stunts Wenz!

Geplaatst op 5 mei 2008 om 14:17

Het ziet er uit alsof je met plezier een tijdje op het plafond zou gaan wonen.

Geplaatst op 5 mei 2008 om 23:10

Hahaha laurent, je klinkt als mijn cameraman. :P

Grinnik, Pjotr, altijd hetzelfde wordt ook zo saai hè? ;)

Gras, nu maak je me wel nieuwsgierig naar je gymnastiekavontuur… naar welk logje moet ik zoeken?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Ape! (= mijn broer) Ik moest ook meteen aan jou denken! Vroeger hebben we aardig wat van dit soort capriolen uitgehaald. :D Als je weer eens op bezoek komt doen we het wel eens over, misschien kun je zelfs nog nieuwe moves ontdekken! :D

Vanuit een andere hoek, haha, dat klopt helemaal Aargh. :P Jammer dat je handen niet meer meewerken, reuma? Hoe dan ook, zo te horen was je een geduchte tegenstander geweest. :D

Thanks Marius, het huis was uiteindelijk degene die de (on)mogelijkheden bepaalde. :) Ok, en mijn toch wel begrensde roekeloosheid. ;)

Hahahahahahaha klopt, Chocopuur. Het is dat het drinken dan zo lastig gaat, maar anders…! ;)

Ah An, komt je andere log nog terug dan? Of is ‘ie officieel dood verklaard? :(

Geplaatst op 6 mei 2008 om 00:10

Ik vrees dat mijn pogingen om dezelfde reden dat ik met Capoeira gestopt ben nooit op het web zullen verschijnen. Mijn gewrichten beginnen al te protesteren als ik hier naar kijk. Wow. Petje af…..zoals gewoonlijk.

Geplaatst op 8 mei 2008 om 01:14

Bloedstollend op momenten…maar in het geheel: fantastisch. Ik word helemaal geïnspireerd…maar dan als cameravrouw…denk ik toch. Wie weet…van deze zijde wordt vervolgd…

Geplaatst op 16 mei 2008 om 11:02

Cat, ik ben benieuwd! Ga je je kroost tegen het plafond jagen? :D

Geplaatst op 16 mei 2008 om 15:53

Dat noem ik een huis waarin wordt geleefd! Knap hoor. Het is nog een schitterend pand ook.

In de studentenflat waar ik tot tien jaar geleden woonde, was een wenteltrap. Van de eerste etage naar de begane grond liep ik nooit, maar gleed ik consequent. Het plafond van de benedenhal was heel hoog en de leuning had daar bovendien geen horizontale onderbrekingen. Doordat ik de leuning polijstte werd’ie volgens mij steeds sneller.

Geplaatst op 28 mei 2008 om 11:42

Waauw Frankie, cewl, zo’n wenteltrappaal! Al eens aan de vrijwillige brandweer gedacht? :D

Geplaatst op 29 mei 2008 om 15:00

idioot :P

Geplaatst op 11 juli 2008 om 11:40

Hahahah Anke, kom, kom, je kent me goed genoeg om te weten dat zoiets helemaal niet idioot is in mijn ogen. :P

Geplaatst op 13 juli 2008 om 11:24