*Omhoogdatum

Deze titel is zonder twijfel de slechtste vertaling van ‘update’ ooit.

Gelukkig gaat ruilen mij beter af, en u ook – aan de reacties van iedereen tot nu toe te zien. Ik heb mijn ruilcategorie dan ook maar eens verfrist! Er staan weer vier nieuwe opties bij, en de oudere blijven natuurlijk nog altijd open staan voor gretige ruilers. Momenteel staan er nog twee ruils op mij te wachten zelfs, ik ga mijn best doen ze zo snel mogelijk te beantwoorden. De afgelopen week was heftig zoals u al kon lezen, maar ik heb toch genoten van mijn paar daagjes weg. Enorm zelfs. Kent u dat gevoel van lichamelijk moe zijn maar geestelijk verzadigd én verfrist? Mijn lijf vraagt om wat rust, mijn hersenen schieten gedachtenpijlen af tegen mijn schedel. Nog vol van alle gesprekken met mensen die ik een tijdje heb moeten missen en de warme gevoelens die in mij rondzoemen na deze week, staat thuis alweer het dagelijkse leven voor de deur. Ik trek vol overgave ten strijde, mijn hart nog bij vorige week, mijn aandacht wisselend van het nu naar verleden week, de toekomst, het verleden. Nu zit hij op de bank volwassen te zijn, toen stopte ik hem in bed en las hem een verhaaltje voor. Een jaar geleden kende ik haar niet, nu slikt ze haar traantjes met moeite in wanneer ik weg ben. Hoe zij hun eigen weg zoeken in het fenomeen relatie. Hoe een avondje kroeg zo vertrouwd voelt met hem, en hij me toch blijft verrassen. Hoe die twee net als ik druk bezig zijn hun leven vorm te geven, en hoe we elkaar na maanden toch weer vinden in een lach, in herkenning, in saamhorigheid. Hoe trots zijn voelt. Hoe houden van voelt. Hoe moeten missen voelt. Hoe je eigen kracht vinden voelt. Hoe genieten voelt. Hoe delen voelt. Hoe bijkomen voelt. Hoe leven zoals leven bedoeld is voelt. Met hoog, met laag, met alles erop en eraan. Ik ben een vat vol leven momenteel, en ik heb het druk. Maar om eerlijk te zijn: ik geniet ervan. Binnenkort hopelijk weer verhalende logjes hier (uw eigen schrijfsels blijven mij ook inspireren en verbazen, woew!) maar voor nu even hectiek.

Ik vlieg verder, tot snel!

 update:

Ow! En nu vergeet ik het bijna! Ik heb er twee nieuwe vriendinnetjes bij! Vroeger, toen ik nog jong en onbezonnen was, hingen ze in mijn gezicht. Tegenwoordig houd ik het op de iets subtielere variant: het oor. Ik weet het, er zijn mensen die het allesbehalve mooi vinden, maar ik kan er echt van genieten. Klein maar fijn, als je het mij vraagt. Zodra ze genezen zijn worden ze nog kleiner, en vind ik het nog fijner. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je echt alleen de bolletjes ziet, en geen millimeter staafje dat er natuurlijk tussen zit. Voor nu kijk ik steeds met een gedraaid hoofd in de spiegel, en wacht ik vol ongeduld tot mijn oor ze helemaal heeft geaccepteerd.

oorrrr.jpg

(Ter informatie: het staafje zit er al jaren, de oorbel al een eeuwigheid. De twee piercings ertussenin zijn nieuw. I like. :))

13 Reacties

heb je eigenlijk ook een ontvangpagina,
ik wil je eigenlijk gewoon iets geven , zonder er specifiek iets voor terug te krijgen… ;)

http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

Geplaatst op 22 april 2008 om 22:51
Michael

Teveel metaal is en blijft ook gewoon; teveel metaal.

Als iemand zichzelf is dan is zo’n oor een uiting van teveel metaal.

Arm oor!

Geplaatst op 23 april 2008 om 01:25

Erg mooi die piercings.
Ik hou er wel van en dat staafje vind ik eigenlijk best wel interessant.
Ik vind alle piersings mooi , alleen in de tong lijkt het me vreselijk zeer doen en aan de tepels.

Geplaatst op 23 april 2008 om 07:17

Niet te dicht langs uitstekende dingen lopen met dat oor, zou ik zeggen.

Geplaatst op 23 april 2008 om 09:20

je moet ervan houden.
laat ik het daarop houden. :-)

Geplaatst op 23 april 2008 om 18:49

@gewebkijk: Mag ik meesurfen op het cadeau voor Wenz? Ik ben vast een ongelofelijke muts, want ik zit hier met tranen in mijn ogen om die link die je hebt gestuurd. Wat is het toch fijn om ontroerd en verblijd te worden. Dank je wel!

Geplaatst op 23 april 2008 om 19:23

Wat een prachtige link gewebkijk! Namens mij en Impa en waarschijnlijk nog een paar andere medeklikkers: thanks! :)

Haha, ja, zoals ik al zeg: je houdt van piercings of niet. Hetzelfde met tattoo’s, ook daar valt weinig over te twisten. Ik geniet in ieder geval van mijn twee nieuwe aanwinstjes in mijn oor. :) :) :)

Hahaha Laurent, daar kan ik amper mee blijven haken hoor. Met dat staafje bovenin zou de kans nog groter zijn, maar die zit daar ook al jaren zonder problemen, dus dat loopt wel los.

Mieke, tepels en tong zijn inderdaad erg gevoelig. Alle piercings doen pijn bij het zetten eventjes, maar bijvoorbeeld de tong zwelt inderdaad ook echt enorm op, mondvullend. Dan kun je echt een dag niet praten. (Heb een vriendin van mij flink uitgelachen daarom ooit. :P)

Geplaatst op 23 april 2008 om 21:30

Ik vind het staafje iets minder…maar de bolletjes…zo lief, klein, kwetsbaar, mooi… Vroeger had ik een rijtje van onder tot boven in mijn oor…toen een hele tijd niets. Nu denk ik weer…kleine bolletje…en dan onderin af en toe een grote uitspatting! Prachtig om van zoiets kleins te genieten. Dat kan groots ;-)

Geplaatst op 23 april 2008 om 21:52

au!

Geplaatst op 24 april 2008 om 18:32

Hartstikke mooi Wenz!
Geniet maar lekker.

Geplaatst op 25 april 2008 om 22:39
Michael

hOOP DAT DIT NIET JE OOR IS.
Als wel? Hoop ik dat je totaal open ooit in the great hall of Winchester staat. Echt

Geplaatst op 27 april 2008 om 01:53
ik

Mooi die nieuwe piercings.. Wij vinden het je erg goed staan..:).. En nog gefeliciteerd met je verjaardag.. Gil was het vergeten maar neemt nog contact emt je op..
Liefs An

Geplaatst op 30 april 2008 om 23:41

Gras, te verwaarlozen au hoor. :)

Cat, ow een rij van boven tot onder is ook mooi! Ja inderdaad, groots genieten van zo iets kleins. Jij begrijpt het helemaal. :)

Carol, dat doe ik, met volle teugen. :)

Thanks ‘ik’ oftewel An. :)

Geplaatst op 3 mei 2008 om 19:11