*193 foto’s + 4 uur = 2 minuten

19 Reacties

Hé, ik krijg hier toch even een deja vu ervaring. De kakkerlakken had ik getekend en de muziek uit het keyboard gehaald, maar het kostte dan ook aanzienlijk meer dan 4 uur bij mij. En dit is natuurlijk een totaal ander filmpje.
Maar mooi gemaakt, dit minidramaatje. Leuke dingen zijn dat.

Geplaatst op 28 februari 2008 om 13:51

Aaahja, Aargh, jouw brief history of life! Dat is wel even andere koek! Ik houd het iets dichter bij huis met een drama op kleine schaal. ;) Inderdaad, bij jou waren de kakkerlakken ook al de sterren van de dag. :) Daar moet een hoop tekenwerk in gezeten hebben zeg. Inderdaad, leuk om te doen he? :)

Geplaatst op 28 februari 2008 om 14:14
girl on the run

Ik vond het heel spannend! Mooi werk Wenz!

Geplaatst op 28 februari 2008 om 14:22

zomerkoninkjes zullen voor mij van nu af aan nooit meer hetzelfde zijn… ;)

Geplaatst op 28 februari 2008 om 18:59

strawberry fields forever :)

Geplaatst op 28 februari 2008 om 20:42

Wat een ‘WENZenlijke’ vertoning.. Bij de eerste toon dacht ik al, typisch Wenz… Arbeid loont…

Ik moest even terugdenken aan deze http://www.denkendoetgeenzeer.com/?p=248
http://www.denkendoetgeenzeer.com/?p=257 , je bent op de goede weg ;)

Geplaatst op 28 februari 2008 om 23:33

Wat een werk! Had jij niet ook een asbak in de vorm van een kakkerlak? Of loopt mijn fantasie nu met mij op hol? Prachtig drama Wenz, er mag hier meer van komen wat mij betreft!

Geplaatst op 28 februari 2008 om 23:45
Michael

Grappig filmpje, maar ik snap het niet. Dus kan ik alleen zeggen; grappig filmpje.

Geplaatst op 29 februari 2008 om 01:35

Offtopic: “Helaas, uw zoekopdracht stinkt. Probeer een ander woord.” *grijnst breed*

Geplaatst op 29 februari 2008 om 21:16

Prachtig weer. Ik vond het ook zeer rustgevend, dankzij de muziek.

Geplaatst op 2 maart 2008 om 18:36

Ik durf dit bijna niet te bekennen, maar ik gruw van kakkerlakken.
Muizen, spinnen, ratten of slangen doen me allemaal niets. Maar kakkerlakken, hu!
Ik heb het filmpje dus ook niet uitgekeken.
Wel geprobeerd, maar ruim voor de helft werd het me te erg.

Geplaatst op 2 maart 2008 om 22:21

Woehoew Wen! Kijk, daar word ik nu vrolijk van, iemand die een van de ‘verborgen’ debiele dingetjes op mijn log vindt, en er net als ik de humor van inziet. :D :D :D

Ha BFD, dus dat was je aan het zoeken! Ja, mijn titels zijn meestal niet echt handig, wat zoeken betreft. :P Die filmpjes die jij linkt, daar kan ik in de verste verte niet aan tippen, die zijn prachtig in alle mogelijke opzichten. Maar inderdaad, ik doe af en toe een poging en moet zeggen dat ik er wel lol in heb, en dat is voorlopig al voldoende. :)

Ha jaco! Wat leuk dat je dat nog weet! Het was een asbak in de vorm van een vlieg! Bijna goed, ook zo’n vies beest. :P ;)

Oei Martine, is die afkeer zo erg dat zelfs een plastic exemplaar teveel is? Ik zal mijn volgende filmpje kakkerlakvrij houden, ok? :P *Gaat op zoek naar een rat* ;)

Geplaatst op 2 maart 2008 om 23:52

Ohja, jaco, wat een prachtige samentrekking heb jij daar gemaakt trouwens: “Of loopt mijn fantasie nu met mij op hol?” -> ‘gaat aan de loop met’ of ‘slaat op hol’ maar jij hebt een geheel nieuwe uitdrukking uitgevonden, hihi. ;)

Geplaatst op 3 maart 2008 om 00:01

Cool Wenz. Ik heb zo ook nog een lading fotootjes op de plank liggen. Welk programma gebruik je hiervoor? Ik vind vooral de titelrol hilarious: “aardbeien: aardbeien”

Geplaatst op 4 maart 2008 om 07:02

Tja, ik heb ze de laatste weken niet meer allemaal op een rijtje. En dat zal ook wel weer één of andere samentrekking zijn. Zie ook http://www.contaminatie.nl/ (de mijne staat er nog niet).

Geplaatst op 5 maart 2008 om 23:29

Superrrr! Meeerrrr!!

Geplaatst op 7 maart 2008 om 08:36

Grinnik, Impa, leuk dat je de aftiteling kan waarderen. Ik doe dat soort dingetjes vaak met een enorme glimlach, maar betwijfel altijd of anderen er de humor ook van inzien. Ja dus, in ieder geval één iemand. :D Ik heb het gewoon in Premiere Elements gedaan, een programma dat er eigenlijk niet voor gemaakt is. Ik heb dan ook handmatig de snelheid van het fotoverloop en overgangen en dergelijke moeten doen. Dus eigenlijk niet aan te raden, hahaha. Voor filmpjes is het ideaal, voor foto’s minder.

Geplaatst op 7 maart 2008 om 23:55

Haha, ik had eindelijk de tijd en rust en gelegenheid om dit filmpje te kijken. Op werk neus ik tegenwoordig stiekem wel logjes maar filmpjes sla ik altijd over. GAAF!! En inderdaad de aftiteling is hilarisch.

Geplaatst op 9 maart 2008 om 08:17
Jacq

spannend, ik bleef gebiologeerd kijken. Missie geslaagd denk ik zo! :)

Geplaatst op 12 maart 2008 om 00:00