*Spuien

De laatste tijd heb ik de neiging om dit log met een erg ruime blik te bezien. Ik bedoel dus, ik ben bezig een multiverhaal te schrijven, waar jullie als lezer zelf het verloop bepalen en zo dus allemaal een ander verhaal kunnen lezen. Erg leuk, ook erg veel werk aangezien de lijn exponentieel verloopt. Ik heb nog een filmpje in mijn hoofd waarvoor ik hulp nodig heb, dus daar moet ik ook even geduld voor hebben. Dan is er nog het idee een soort absurd ruilhandeltje op te zetten alwaar ik in ruil voor iets wat ik vraag, een mooi gedicht, een blanco kaart, een steekwoord, een vraag naar een bepaalde foto, een opdracht, wat dan ook, iets zal terugdoen, iets unieks, waardoor zowel de vrager als ik er ontzettend veel lol aan kunnen hebben en ons leven iets onverwachts kan ervaren. Ondertussen heb ik mijn foto’s geupdated en spiek ik af en toe op mijn statistiekenpagina, bekijk op welke steekwoorden mensen dit log vinden. Bij sommige woorden beginnen mijn hersenen meteen hele verhalen te verzinnen, mij met een grijns achterlatend. Er is zoveel te doen! Zoveel te ervaren, zoveel te creëren! Wat ik eigenlijk wil zeggen: mijn log blijft me nog steeds uitdagen, blijft me inspireren. En daar geniet ik van. En zo blijf ik ook graag andere loggers lezen, blijf versteld staan van de prachtige woorden, de onverwachte dingen, de grappige invalshoeken. Er zitten nog steeds maar 24 uur in een dag, dus het kan niet allemaal tegelijk, maar dat maakt niets uit: het komt allemaal wel.

petroliumbuizen.jpg

Nu heb ik een vraag aan u, als lezer: Hebt u nog inspirerende ideeën voor uw eigen log? Hebt u nog dringende verzoeken wat dit log betreft? Hebt u in uw hoofd projecten opgestapeld waarbij samenwerking vereist is? Bent u juist vies van projecten en vind u een log enkel voor woorden geschikt? Ik ben nieuwsgierig naar de creativiteit die in uw buik rommelt! Daag mijn hersenen uit, daag wellicht uzelf eens uit en verzin iets, het maakt niet uit, alles kan inspirerend werken! Gooi uw sluizen open en laat het stromen!

37 Reacties

Michael

a) De Dogtroep stopt! Ze hebben zoveel spullen en zo’n netwerk (vies woord, maar weet even geen ander) ZO ZONDE!!!!!
Dat schreeuwt om een project!

b) http://www.wonder.nl
Zoiets kan ook met een log (denk ik).

c) Karel van het Reve; die schreef zo helder! Wie kan de helderste fictie schrijven?

Geplaatst op 26 februari 2008 om 21:07

Ai, gewetensvraag op dit moment, want ik ben al een tijdje inspiratieloos, maar goed, ik doe een gooi met een aantal titels:
- Overpeinzingen van de auteur van de Encyclopedie voor Chaos
- Jozef van de Hete Brei
- Ongeschreven regels (en waarom die zo moeten blijven)
- Het Temmen van een Boek
- Het Genootschap van Vleesch noch Visch
- Gebarentaal voor blinden

En projecten: ik denk aan video’s met Hints voor filosofen (beeld maar eens uit zonder ‘klinkt als-en’: existentialisme, axioma’s, God is dood, postmodernisme, etcetera), parallellogs (door verschillende bloggers) die binnen een uur bedacht, geschreven en geplaatst moeten worden, en die zo verschillende kijken op hetzelfde onderwerp, dezelfde titel, hetzelfde thema, dezelfde hoofdpersoon, dezelfde kleur of sfeer, etcetera bieden en ik denk aan de romantiek in het openbare leven en welke uitingen hiervan te vinden zijn, en vooral welke uitingen er zijn die alleen je geliefde kan zien of herkennen.

Geplaatst op 26 februari 2008 om 21:08
Michael

Waarom is Moleskine een marketingtruc? Als een paar duizend vrouwen reageren op een zoekende boer en 4 miljoen mensen kijken; waarom zie je dan twee hopeloze stellen op vakantie en 1 gelukkig (en tevens uitermate suf)?; Waarom is sport zo’n vreselijke onzin? Wie houdt van zilver en wie van goud? Favoriete kleuren.
Tric van Arzberg. Macht; welke halve zool heeft dat bedacht?
Waarom kost de suiker van Euroshopper niks? Waarom denk ik daardoor aan kinderarbeid als ik koffie drink? Wie verzint al dat gezeur van offshoring en outsourcing; als het allemaal toch niet werkt? Wat is de lekkerst thee? Waar schrijf je mee en waarom? Wie kent Redu in Belgie? Wat is de meest bijzondere plek in Frankrijk/Engeland/land naar keuze?

Sorry voor het spuien:)

Geplaatst op 26 februari 2008 om 21:28
E

@Jaco: parallel-loggen: keigoed idee! ik doe mee, wie nog? en wie verzint een onderwerp?

@Wenz: jouw blog is een bron van inspiratie voor mij,waar haal je het toch allemaal?

nog een idee: een verhaalstokje, waarin degene die ‘het stokje’ krijgt een stukje aan het verhaal breit, en dan het verhaal doorgeeft aan een andere blogger?

Geplaatst op 26 februari 2008 om 21:51

Uhm…..
uh….
hmmmm

Geplaatst op 26 februari 2008 om 21:56

Geen idee. Geen ideeën.
Zelf wel weer “druk” op mijn manier met van alles maar niet echt iets inspirerends denk ik.
Even spuien dan maar.
*KNALT DE SLUIZEN OPEN*
De tweeling zeurt al zeer zeer zeer lange tijd om een huisdier. Wegens omstandigheden edoch geen bezigheden buitenshuis hebbende is een harig of gevederd geval geen optie. Ook word ik vaak wat triestig van opgesloten beestjes. Nog minder opties. Om toch niet helemaal harteloos naar mijn kinderen toe te willen zijn zijn we tot een mooi compromis gekomen. Voor hun aanstaande verjaardag mogen ze beiden een coole goudvis. Een zwaar inlees-, rondsnuffel- en zoektochttijdperk brak aan. Lang leve marktplaats, tweedehands zijn al die vissentoestanden die je blijkbaar nodig hebt om een simpel goudkleurig visje al dan niet met inbreed-overdone staartje een redelijk gelukkig bestaan in gevangenschap te kunnen geven toch net iets minder prijzig. Inmiddels hebben we hier al twee van eerder genoemde inbreeddingen gratis ende voor niets hier rondzwemmen in een behoorlijke kuip. Natuurlijk met pomp, natuurlijk met filter, natuurlijk met een schakelaar aan de lamp voor een natuurlijk dag- en nachtritme, natuurlijk met zuiverend grind, natuurlijk met plantjes en natuurlijk, of zou ik hier moeten zeggen uiteraard, met een schedel van onbestemd ras, dit alles om hun onnatuurlijke gevangenschap toch op een zo natuurlijk mogelijke wijze te laten verlopen in een kunstzinning nagebootste natuurlijke omgeving. Eerdaags, of straks, als ze jarig zijn, de tweeling dan, mogen ze zelf nog een eigen vissie uit gaan zoeken in de dierenwinkel, alwaar we al diverse malen zijn wezen kijken naar al het goud dat daar rond zwemt.

Ondertussen driftig begonnen aan een opdracht voor een bedrijf dat graag een cartoon van mijn hand wil hebben. Geweldig om geen tekentablet te hebben zodat het honderduizend keer overnieuw moet op een lullig papiertje met uitwerkingen van diverse ideeën en het overdoen van mislukkelingen waar op het laatste nippertje altijd wel weer iets fout ging. Bijzonder lastig om spontaniteit te behouden in tekeningen die je vaak weer overnieuw moet doen. Edoch, een leuke uitdaging, zonder meer.

Verder aan het afgebrande dorp dat mijn jongste zoon een slaapkamer durft te noemen begonnen. Een hok vol speelgoed en brokken afgescheurd behang. Aldus maar verder gegaan daar waar hij gebleven was met scheuren, alleen niet verwacht dat het verder zou gaan dan dat ene muurtje. Gevolg, een compleet gestripte slaapkamer. Niet getreurd want daar doen we niet aan en geen tijd om bij welke pakken dan ook neer te gaan zitten een flinke emmer monodek vreselijk wit zo wit en stralend zag u het nog nooit gehaald. Volgens de reisbeschrijving op de emmer zou het meer dan voldoende moeten zijn voor de gehele kamer, doch, vreemd genoeg was na één muurtje de emmer al leeg. Inmiddels maar een paar rollen behang gehaald omdat dat dan toch voordeliger uit gaat komen dan al die emmers monodek en wellicht met een beetje mazzel ook iets minder stoot-, kras- en vuilgevoelig is. Denk ik hoor, denk ik…. Dat behang zit er nog niet op. Overal is het een bende, het is werkelijk onvoorstelbaar zoveel spullen en rommel er nog uit zo’n klein kamertje vandaan kunnen komen. Kruip door sluip door de overloop over, hink stap sprong om bij de badkamer te kunnen komen, polstokhoogspringen om in het bed te geraken en het jochie zelf logeert met zijn matras en knuffel bij zijn tweelingzusje op de slaapkamer.

En dan nog iets waarvan je denkt, of nou ja, ik denk dat dan altijd, dat het hier in Nederland niet voor komt omdat alles zo strak volgens allerlei reglementen en controles en veiligheidseisen verloopt. De huisarts van de vader van een vriend (zijn we er al?) schreef een recept uit van 12 dagen 1 tablet, de apotheek geeft de man een emmer tabletten met het opschrift 12 tabletten per dag. Hierdoor wordt zijn ruggenmerg dusdanig aangetast dat de arme man in het ziekenhuis terecht komt en dood gaat. Sjonge. Een foutje maken is menselijk, dit was menselijk falen maar sjongejonge wat een ontiegelijke blunder.

*Merkt dat de sluisdeuren langzaam weer zijn dichtgegaan en de boel inmiddels droog ligt.*
Nou wat denk je wat? Ik ben klaar met spuien. :)
Had ik u al de groeten gedaan?

Geplaatst op 26 februari 2008 om 22:26

Stopt Dogtroep?! Eeuwig zonde. Ik heb veel van hun werk gezien, prachtig. Vis á Vis is het enige dat in de buurt komt, maar dan nog niet echt. Inderdaad zou er een groep artiesten moeten zijn die alle spullen van Dogtroep overneemt en op hun eigen wijze ermee verder gaan of zoiets. Nou ja zeg, ik vind het helemaal geen leuk nieuws, dit. :(

Die wondersite is leuk! Hahaha, vooral die actie met de Bijenkorf vind ik erg origineel. Zo bestaan er meer sites, ook eentje die steeds ludieke dingen op straat doen, voor toevallige passanten die dan een leuke dag hebben. Prachtig vind ik dat!

De helderste fictie… dat is een uitdaging en direct ook een waardeoordeel, een lastige dus! Leuk.

Whahaha, Jaco, die titels zijn heerlijk, daar kan ik wel wat mee! :D Dat parallelloggen is inderdaad een erg cewl idee, gewoon aankondigen op welk uur, op welke dag, welk onderwerp, dan kunnen mensen aangeven wie er mee wil doen. En op het betreffende uur aan de slag, en echt klokslag een uur later stoppen, al ben je midden in een zin. :D E en ik doen in ieder geval al mee!

Dat verhaal aanschrijven, dat heb ik al eens gedaan. Dat bestaat al meer in weblogland, E. Best leuk, maar je moet wel een beetje op dezelfde lijn zitten om het verhaal aan te voelen en door te laten gaan en vooral: interessant en van niveau te houden.

Ha, macht, daar kan een mens boeken over volschrijven! En die boer zoekt vrouw, daar weet ik niets vanaf aangezien ik geen tv kijk, maar dat de mens in de media desperate is, dat is wel duidelijk. De docu/soap achtige rotzooi als Idols en Boer zoekt vrouw en thuis bij…vul maar in vliegen je om de oren.

Hahahaha Carol! Wat die latex betreft, neem dan ook dubbeldekkende van Hornbach, die is geweldig en maakt de hele kamer wit met 1 pot. Behang is namelijk oerlelijk. :P Maar inderdaad, wel beter bestand tegen kinderen en speelgoed. :D

12 tabletten per dag?! Pfff. Enerzijds denk ik: uitermate treurig dat die man overleden is door zo’n domme fout. Anderzijds bekruipt me ook een Amerikaanse-taferelen gevoel: kan die man werkelijk niet zelf bedenken dat dat misschien wel wat raar is? Had hij het recept niet gelezen? Maar toch, wat een teringzooi. Zo is de oma van een vriendin van mij overleden doordat ze na een val waardoor haar onderbeen afgezet moest worden flink in de war was en niet meer wilde eten terwijl ze zwaar suiker had. De zusters zeiden dat mevrouw niets kreeg zolang ze zo koppig bleef. Yep, overleden. Deze wereld is bizar.

Wij hadden vroeger goudvissen die uit het aquarium sprongen, hun dood op de tegelvloer tegemoet. Tip: geen open bovenkant. :P Wat die cartoon betreft: cewl! Hahaha, jammer dat het niet helemaal van een leien dakje gaat, maar toch: wel erg leuk dat je gevraagd bent om het te maken. Doorzetten dus! :D

Zoveel heb ik je zelfs op je eigen log nog niet zien schrijven Carol! :P Gaat je best goed af… “het afgebrande dorp dat mijn jongste zoon een slaapkamer durft te noemen” -> heerlijke zin! :D Dank voor de spui, en voor de groeten. ;)

Geplaatst op 27 februari 2008 om 00:23
Michael

Jij vindt dit echt leuk! Dat maakt me blij. Kijk je echt geen TV?
Ik lees zo Tocqueville met MTV aan (maar dan duurt het wel nog langer).
Die man was zo aards en toch geniaal. En helder. En een beetje een viespeuk, met al onze verloren waarden. Toch wel

Met lege handen sta je dan.
Ik ben wel ruig! Ik sloopte wel een trein. Ik trok wel vijf nachten door in de drie Musketeers in Rotterdam, toen het 24 uur per dag open was.

Maar dat is voorbij

Ik ben nu wat ik denk
Aardig en lief zelfs, maar ook zomaar een blok beton.

Iemand gaf mij een frambozenplant ooit. En als ik van iets houd? Gosh, ik ga zo naar de hel als daar frambozen zijn:-)

Geplaatst op 27 februari 2008 om 01:48
Michael

Met de Dogtroep moet iets.
En die actie is jouw project.

Starting now

Jij kan dat beter dan ik, anders had ik het zelf gedaan.

Geplaatst op 27 februari 2008 om 01:53
Michael

Je kijkt echt geen tv he?
Dat is raar en knap, tegelijkertijd.

Om orgineel te zijn is het niet moeilijk tv langs je af te laten glijden, hoor.

Helemaal niet. Denk niet dat tv mij echt raakt. Niet meer dan Billy Idol
en die doet me ook niet echt veel.

White wedding is wel heel erg mooi

Geplaatst op 27 februari 2008 om 02:05
Michael

Frambozen zijn wel een heel klein beetje een bewijs dat er ooit iets van een paradijs moet zijn geweest.

Hoe kunnen er anders ooit frambozen zijn? Ok, ik ga te ver. Sorry

Geplaatst op 27 februari 2008 om 02:10
Michael

Gosh, een vrouw die echt bijzonder is. Dat is even slikken, eerlijk gezegd

Geplaatst op 27 februari 2008 om 02:20
Michael

Een framboos ben je zeker.
En elke framboos moet gelukkig zijn of worden. Period!
GOsh. Really

Geplaatst op 27 februari 2008 om 02:23
Michael

Kan hoogstens zeggen dat je Vlieland en Schiermonnikoog moet zien. Kom op zeg!

Geplaatst op 27 februari 2008 om 02:24
Michael

Pfff, maar spuien was het wel.
U vraagt, wij draaien.

Geplaatst op 27 februari 2008 om 02:25
Michael

+ dit was een lieve zij het enigszins eenzijdige wisseling (Balkenende heeft zo’n invloed op het taalgebruik) en ik zeg oeps

Moest even

Geplaatst op 27 februari 2008 om 02:27
Michael

Kan wel een vrouw vrij maken, uit het oostblok, vanzelfsprekend.

Liefde hier maakt mij best misselijk.

Wil je dat iemand vrij is, denkt ze dat ze macht heeft. Als het met liefde begint en jaren lang.

Echt. Godverdomme

Geplaatst op 27 februari 2008 om 02:35
Michael

Gelukkig houden we allemaal van de Zingende Scheerkwast en mag ik even overgeven.

Geplaatst op 27 februari 2008 om 02:38

en dat vraag jij??? ;)
mijn idee is gewoon, kom maar op met je kruitvat aan inspiratie!!!
Ik vind het genoeg om dat hier te lezen, collectief doe ik al iets, individueel werk zat! Wat niet wegneemt dat ik wel met iets mee wil doen als het mij past. :=)

Geplaatst op 27 februari 2008 om 09:34

(even tussendoor nog)
Ik zei precies hetzelfde! Had ie dat zelf niet kunnen bedenken dat dat wel erg veel was. Maar het was al een oude man en ziek, en hij heeft het recept nooit gezien omdat de arts dat direct aan de apotheek had doorgespeeld. En er zijn mensen die echt zo’n hele berg tabletten per dag moeten slikken. Ik weet niet of hij misschien best wel gedacht heeft “jezus kriesus wat veel! maar ja, wat mot dat mot, als het maar helpt”.
Nou ja goed.
Behang is stom ja! Ik ben absozekerwetenluut helemaal anti-behang. En de monodek was van een zeer bekend en zeer duur merk en het dekte ook in één keer, alleen zoog de muur het allemaal vreselijk op. Ik hoorde die muur gewoon bij elke streek verf die ik aanbracht. “Sluuuuurp!” Ander vervelende bijkomstigheid is dat elk putje, gaatje en gasbelletje in het beton (en geloof me dat zijn er veeeeeeeeeeeeeeeel) zichtbaar is, wordt, blijft. Dus zodoende behang. Het wordt van dat behang met kleine blobbeltjes. Het ziet eruit als een kruising tussen cellulitus dijen en toiletpapier. :D Maar het is wel overschilderbaar! Hahahahaha. Komt allemaal wel goed.
Het aquarium heeft een bovenkap dus geen rondspringende vissen hier.
Ik had inderdaad een beetje veel geschreven. Normaal ben ik niet zo’n babbelaar eigenlijk.

Geplaatst op 27 februari 2008 om 10:32

Hahahaha Michael, dat is wel spuien ja. :P Frambozen zijn lekker. Bosbessen zijn nog net iets lekkerder, als je het mij vraagt. Frambozen zijn iets zoeter, iets minder smaakvol, bosbessen zijn wat meer aanwezig in je mond. :) (Of is dit heiligschennis voor je? ;)) Oh en aardbeien natuurlijk. Aardbeien zijn heerlijk. Aardbeien spelen een rol in mijn volgende logje. :)

Vlieland, Schiermonnikoog? Die laatste heeft zo’n prachtige naam. Altijd al gevonden. Ik ben niet verder dan Texel geraakt tot nu toe, wat de eilanden betreft. :)

Wat de tv betreft, vroeger keek ik wel televisie hoor. En soms, als ik bij mensen op bezoek ben, dan krijg ik ook wel wat mee. Maar tegenwoordig heb ik al eeuwen geen kabel meer, dus ik krijg geen zenders door. Ik mis het werkelijk niet.

Haha Jacq, ok daar hou ik je aan. Zodra je een interessant iets voorbij ziet vliegen hier, dan geef je maar een gil. :D

Geplaatst op 27 februari 2008 om 10:44

Ow en wat Dogtroep betreft, ik heb er vannacht over na gedacht: dat project neem ik niet aan. :O Ik zal eens even gaan rond neuzen of er info te vinden is, maar in principe wil ik die mensen niet dwingen verder te moeten gaan, en denk ik dat vele artiesten ofwel vanzelf al iets dergelijks doen, ofwel hun eigen stijl willen. Maar om nu op te dringen dat er een soort look-alike van Dogtroep moet komen, in die positie zijn wij niet. Het is erg zonde dat ze stoppen, maar ik kan me voorstellen dat je op een gegeven moment verder wil, Dogtroepmember zijnde. Maar goed, eens kijken wat ik kan vinden online tot nu toe. :)

Geplaatst op 27 februari 2008 om 10:48

Ahzo Carol, ja dan begrijp ik wel dat hij ze gewoon genomen heeft. En inderdaad, vaak moeten bejaarden meer pillen dan voedsel slikken. Treurige zaak. :(

Ghahahahaha cellulitus dijen en toiletpapierbehang! :P :D Ah, ik hoor het al. Je had inderdaad eerst de muur moeten bewerken met een voorstrijkmiddel, om het opslurpen van de verf tegen te gaan. Maar inderdaad, nu begrijp ik waarom je voor behang hebt gekozen na dat fiasco. :D En met zo’n behang moet het haast wel goedkomen: kan zoonlief ‘s nachts met zijn hand langs de bobbeltjes voelen en alvast wennen aan zijn oude dag, waarop zijn bedpartner precies zo zal aanvoelen. :P :D

Ik vind jou wel leuk als babbelaar, je spuugt leuke zinnen uit. :D Dat aquarium, dat zit wel goed hoor ik. Wij hadden, na enkele ochtenden dode vissen onder de koelkast uit sleuren maar grote legoplaten erop gelegd. :D Hahaha. Wat is het toch heerlijk om kind te zijn. :P

Geplaatst op 27 februari 2008 om 11:02

Vele vormen van inspiratie, vele bronnen, vele gedachten.. De ene vanuit het hart, de ander om te schrijven.

Verder ook nog andere projectjes, en het werkende leven welke aanstaande is.. Ja, ik moet weer, al een beetje proefgedraaid. Niettemin blijf ik bloggen, dromen, wensen, verwensen.. Jouw idee spreekt me aan, kan uitdagend, inspirerend werken.. En soms is dat nodig, ik herinner me die steekwoorden die je me ooit gaf en de resultante daarvan… Een leuke uitdaging is altijd goed ;)

Geplaatst op 27 februari 2008 om 19:02

Oef, je wil nog niet weinig weten. Voor mij zijn voorlopig woorden genoeg. Met af en toe een fotootje. Maar dat is eigenlijk meer omdat ik geen videocamera heb en het me ook simpelweg aan tijd ontbreekt om meer te doen. Op het moment ontbreekt het me niet alleen aan tijd maar ook aan fut en dat is dodelijk voor mijn creativiteit. Want het met woorden spelen is heerlijk, smaakt naar meer, maakt dat ik al het andere buitenspel wil zetten en me alleen maar met dat spelen wil bezig houden.
Dus hoop ik op beter weer en meer energie. En kom ik hier af en toe spieken voor geniale invallen. Of om gewoon een interesant log te lezen/ervaren.

Geplaatst op 27 februari 2008 om 21:10
Michael

Wat de Dogtroep betreft heb je ongelijk, helaas en gelukkig.
Het was altijd een hele kleine vaste kern en de rest werd er per project bijgehaald. Het leent zich bij uitstek om door te starten op een aparte manier. Echt waar.
Je hebt geen enkel idee hoe makkelijk jij (ja jij) dat op kan pakken.

Maar niemand moet iets, vanzelfsprekend.

Bosbessen? Daar krijg je een blauwe tong van. Heel naar fruit is dat;-P

Schier is wel grappig, vooral in mei. Want het is een vogelreservaat.
In Graaf Bernstorff kan je heerlijk lachen om burgers, die de kinderen maar uit bed halen als het allemaal te pijnlijk wordt qua familie.

Juiste kleren en het goede salaris maakt lang niet altijd gelukkig.
Heerlijk om om te lachen.

Geplaatst op 28 februari 2008 om 01:14
Michael

Bosbessen zijn het bewijs dat een vlek er soms echt niet uitgaat.

Nee, neem dan de framboos!
Die durft niet eens te vlekken!
Die wil alleen maar lekker smaken.

O, Framboos!

Geplaatst op 28 februari 2008 om 01:19

Ik moet bekennen, ik heb momenteel niet zo veel blog inspiratie. Algehele drukte op werk en dergelijke houdt mij af van goed bloggen.

maar waar het vragen aan jou betreft, kun je geen avonturen verhaal schrijven (fabel) over kittykat? ;) (of is dat een te corny voorstel? nee toch?)

Geplaatst op 28 februari 2008 om 12:40

Ik heb wat tegen Michael.
Dat heb ik weer.

Geplaatst op 28 februari 2008 om 16:56

Ik ben overigens ook wel in voor een keertje parallelloggen (met dubbeldubbel l)

Geplaatst op 28 februari 2008 om 23:46
Michael

@ Carol: ik hoef jouw tekeningen ook niet gratis.

No worries:-)

Geplaatst op 29 februari 2008 om 00:32

Hey die Wenz,
Meestal heb ik voldoende inspiratie. Maar dat wisselt gezellig met mijn stemmingen mee. Soms weet ik helemaal niks en de volgende keer kan ik twintig logjes schrijven. Erg handig. ;-)

Geplaatst op 29 februari 2008 om 13:47

Bij mij moet je niet zijn dezer dagen. Lijk zelf onderhand een politiek/nieuwslog te zijn geworden. Omdat het lifeloggen even niet wil, omdat ik vooral bezig ben met sporten en opknappen (en trots zijn dat ik kan sporten :)) en voor verhalen geen inspiratie heb. Ga me maar richten op leren wat bondiger te schrijven en wat meer open in plaats van gesloten (als in mijn mening clip en klaar, weinig ruimte voor discussie)

Geplaatst op 1 maart 2008 om 05:21

Haha ja BFD, die steekwoorden werden een bijzonder verhaal! :D Soms kunnen dat soort dingen goed uitpakken hè? :)

Marleen, futloos zijn is inderdaad een van de grootste killers, wat bloginspiratie (iedere inspiratie whatsoever trouwens) betreft. Bleuh, soms is slapen en goed eten de enige tijdsbesteding waar je iets aan hebt. :)

Michael,

Een bosbes is inderdaad geen vlekvrije vrucht,
maar tegenover de framboos
zo lichtjes en broos
slaak ik van die donkerpaarse, volle smaak een verlekkerde zucht.
;)

Een fabel Gob? Een avonturenverhaal? Hmz, misschien wil ik me daar wel aan wagen, al is het niet iets dat ik uit mezelf zou doen. Maar over kittycat is misschien wel op het randje van corny te noemen ja. :P

Hahaha Carice, jij schrijft dus soms een dozijn logjes en gaat dan een maand lang achterover zitten en af en toe op publiceren drukken? ;)

Cin, sporten is altijd goed! Wat je laatste zin betreft, dat is wel een mooie uitdaging. Ik ervaar jouw log niet als gesloten, alsof je je mening opdringt, maar het is altijd een uitdaging jezelf te dwingen moeite te doen. Zo blijf je fris! (Dat zet dat gezweet van het sporten dan weer in balans. :P)

Geplaatst op 2 maart 2008 om 23:45

Oh ja, wat parallelloggen betreft Jaco: dat gaan we binnenkort eens doen!

Geplaatst op 2 maart 2008 om 23:46

Lekker aanstekelijk, Wenz, die inspiratie van jou!

Geplaatst op 4 maart 2008 om 06:59

Parallelloggen lijkt mij wel leuk. Al was het maar vanwege het woord.

Geplaatst op 8 maart 2008 om 17:47