*Bleuuuuuuuuuuuuuuuuuh

Ok, sorry mensen, ik had een uur lang achter elkaar geschreven, weer eindelijk eens een lang log tussen mijn drukke leven door, was blij dat ik eindelijk de tijd, energie en inspiratie had gevonden, en toen vloog mijn internetverbinding op het moment suprême eruit en wiste hij het logje omdat hij het niet kon opslaan. Ja. Weg. Foets. Compleet. Niet meer terug te vinden, vooruit, achteruit, bla, niks. Ik ben boos. En kom niet aanzetten met ‘had je in Word moeten schrijven’ want dat schrijft voor mij niet lekker. En ja, ik had het moeten kopiëren voor ik op opslaan drukte, ook niet gedaan. Ik haat mosterd na de maaltijd. Ik ben eventjes heel erg booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos.

Grmbl. Bleuh. < insert scheldwoorden hier>. Nog even geduld dus, het spijt me, ik moet nu weer verder, geen tijd om opnieuw te beginnen. Mocht ik vanavond afgekoeld zijn, dan probeer ik het opnieuw.

18 Reacties

die ,,pijn” kennen we allemaal, en het went nooit…

Geplaatst op 8 februari 2008 om 15:17

Notepad?

Geplaatst op 8 februari 2008 om 15:31

drm str/schrf ik ltd krte brchtn!

Geplaatst op 8 februari 2008 om 15:34

Overigens slaat WordPress je berichten tussentijds ook op, zeker weten dat ie niet ergens in je concepten staat?

Geplaatst op 8 februari 2008 om 15:37

zo delete ik laatst zelf een stuk. niets geen storing. ja in mijn hoofd. ik heb het herschreven (stuk over shellac) maar het haalde het niet bij het origineel. ik kon de woorden waarmee ik de prachtige kaalheid van de plaat beschreven had niet meer vinden. het was wel een in alcohol gedrenkt weekend geweest. ik zal wel precies die hersencellen weggedronken hebben.

blogger saved ook automatisch, maar ik had het dit keer niet in blogger geschreven. knuppel.

Geplaatst op 8 februari 2008 om 16:41

Biedt per direct een lading ijsklontjes aan…

Vervolgens een dikke jas, een sigaretje en een bakkie warme koffie om weer op te warmen.. Maar niet witheet te worden….

Geplaatst op 8 februari 2008 om 16:56

Aii, daar kan een mens inderdaad vreselijk boos om worden, rook-uit-je-oren-boos. Dat het maar snel weer goed mag komen..

Geplaatst op 8 februari 2008 om 20:12

hihi

Geplaatst op 8 februari 2008 om 20:56

Misschien als reactie een log met fraaie krachttermen erin schrijven (en dus van een nood een deugd maken)? Ik leef met je mee, ben zo ook het nodige kwijtgeraakt helaas.

Geplaatst op 8 februari 2008 om 23:10
Michael

Dan lees ik je volgende stukkie wel.

Geplaatst op 9 februari 2008 om 02:36

Oooh, daar voel ik helemaal met je mee hoor.
Als mij zoiets gebeurt, moet ik me bedwingen om de PC niet door het raam te gooien, of er heel hard op gaan staan hameren.
Ik hoop op morgen beter.
Prettig weekend.
OT: Mocht het zijn dat je Fride spreekt, wil je haar dan alsjeblieft een dikke knuf van mij geven?

Geplaatst op 9 februari 2008 om 08:11

Hahaha BFD, wat heerlijk om je weer te lezen. Jouw comments maken me altijd vrolijk. :P Ik ben niet witheet geworden. ;)

Aan iedereen: ik ben weer wat afgekoeld, maar druk, vanavond hopelijk tijd om een nieuwe poging te doen. Inderdaad, bijna iedereen kent de frustratie van een log kwijtraken, dat steekt mij een hart onder de riem. :)

Carol: *pets* ! :P :D

Mieke, inderdaad hahahaha, jij ook een beetje opvliegend begrijp ik? Ik heb mijn laptop geen schade berokkend, maar oh wat zou het opluchten om dat ding door de tent te smijten. :P

Oei Frommel, hahaha, dat is misschien nog wel frustrerender, als je het zelf doet. Oef. Haha, sta je ook stom te kijken vrees ik. Minder drank, meer loggen, dat is het devies. ;) Klopt dat het origineel meestal maar moeilijk terug te halen is in je tweede poging. Zucht. Snik.

Inderdaad slaat wordpress normaal drafts op, maar niks hoor. Ik heb gezocht, mijn history doorgepluisd, wordpress binnenstebuiten gekeerd, maar het is weg, weg, weg. :(

Haha Arno, dat is wel heel kort. ;) Ik schrijf nu eenmaal veelal laaaaaaaaaaange logjes, en dan is de frustratie groooooooooooooooot. :)

Geplaatst op 9 februari 2008 om 09:22

HhAHAHAHAHAHAHA

Geplaatst op 9 februari 2008 om 10:25

Zoiets is gewoon kut, beetje hetzelfde gevoel als vroeger op Napster een muziekje downloaden, eerst 2 dagen zoeken en dan was er eindelijk een bron. Vervolgens zat je een uur of 3,4 lang met een of andere voorhistorische snelheid (langzaamheid) te downloaden, en dan op 98% compleet lag je internet eruit en kon je opnieuw beginnen. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Geplaatst op 9 februari 2008 om 20:57
Michael

Lange logjes zijn soms stomvervelend, inderdaad.

Grappig he?

Geplaatst op 9 februari 2008 om 22:32

mmm innige deelneming, vreselijk frustrerend inderdaad-meestal probeer ik dan te herschrijven wat ik eerst op ‘papier’ had, maar dat is niet zo eenvoudig (zoals gezegd)…zeker niet als het een lang stuk was. Tja, ipv die dikke jas en warme kop koffie misschien nu gewoon een terrasje doen?

Geplaatst op 10 februari 2008 om 12:47

AAARGH :| Frusti meid.. maar fijn om te zien dat er tussen de raarste en mooiste verhalen toch nog iets gewoons aan je is.. ofzo ;)

Geplaatst op 11 februari 2008 om 23:40

het blijft in je hoofd zitten, zo oud ben je nog lang niet dat je het vergeet. De intentie is vast blijven hangen! Misschien is zelfs de tweede poging bevredigender als de eerste.
*ziet het positief*

Geplaatst op 15 februari 2008 om 10:24