*Klikkerdeklik

(Klik voor grote versies)

Flauw? Ja. Leuk? Ik blijf maar hopen dat hij de wortel te pakken krijgt, dus ja.

247.gif

Verweerd, kapot, oud, sepia? Dan vind Wenz het mooi.

broken-piano-keys.jpg

Hihihi.

keyboards_are_disgusting.png

Functioneel naakt? Functioneel nat.

nighthair.jpg

De rauwe realiteit.

brachappy.jpg

Voor de computernerds onder ons.

tattooidiot.jpg

Alweer zitten stumblen Wenz? Ja.

14 Reacties

een zondagmiddag wordt toch weer aangenaam
;-)

Geplaatst op 4 november 2007 om 16:48

En verdorie net als ik me loop af te vragen: Wenz, waar haal je ze toch altijd vandaan? Geef je ook nog eens het antwoord. Kun jij gedachtenlezen?

Geplaatst op 4 november 2007 om 19:18

AARGH! Nog meer afleidingen! Ik vond dit een heel leuk logje. Maar die stumblen link ga ik even heel snel vergeten. Over anderhalve maand moet ik examen doen en daar moet ik even heeeeeeeeeel hard voor gaan leren. Dus geen stubling for me!

Geplaatst op 4 november 2007 om 23:51

Blijf stumbelen, Wenz, blijf stumbelen…heerlijk!

Geplaatst op 5 november 2007 om 10:46

Ik stumble hier altijd ;-)

Geplaatst op 5 november 2007 om 12:13

Je bent weer lekker aan het scharrelen geweest. En daar zitten bi jou iedere keer wel heel verrassende vondsten bij. Alleen die foto van dat haar, die is niet zo origineel. De oorspronkelijke foto is al zeker dertig jaar oud en door diverse fotografen geïmiteerd. Ik zal eens kijken of ik daar een mooi logje over kan maken;-)

Geplaatst op 5 november 2007 om 15:58

Ha Martine, fijn om inspiratie voor je logjes aan te kunnen dragen! ;) En uiteindelijk is bijna iedere foto al ontelbaar keren gemaakt.

Ja Jaco, ik zal het maar toegeven: ik weet precies wat jij denkt. :P

Haha oei Marleen! Ik zal voorlopig geen stumble-logjes meer plaatsen, dan kom jij nog aan je examen toe misschien. :P Succes, laat je niet afleiden. :)

GdeB en Cat: :D

Hahahaha Gerhard! Grinnik.

Geplaatst op 5 november 2007 om 16:33
Mav

xkcd is gaaf! :D

(Credit where credit is due: http://xkcd.com/237/ )

En verder zitten er ook mooie dingen tussen :)

Geplaatst op 5 november 2007 om 21:09

Dat natte naakt…. prachtig!

Geplaatst op 5 november 2007 om 22:00

Hola… even een groet vanaf hier… Even weinig lezen en reacties, gewoon een groet en hopende dat alles je goed gaat.. Het zou hjier trouwens een paradijs voor je zijn, kom even op bezoek.. Pakje met 20 stuks nog geen 50 cent….
Take care..

Geplaatst op 5 november 2007 om 22:13

Voor de HTMLnerds ;) Ik wil nog steeds een shirtje met daarop ^_^ Ooit jaren geleden ergens gezien.. denk dat ik m maar eens zelf ga maken als ik mn XHTML weer heb opgepikt ;)

Geplaatst op 6 november 2007 om 00:11

Ik ben nu een thuis-stumbler geworden. Heb het ook maar geïnstalleerd. Bedankt voor de tip! Onder welke categorie vind je nu de leukste dingen Wenz?

Geplaatst op 7 november 2007 om 14:46

Gerhard, art, humor, photography, science, vanalles en nog wat. :) Wanneer je een paar keer de ‘I like it’-duim hebt gegeven, gaat het systeem zelf dingen matchen en krijg je meer dingen die jij hoogstwaarschijnlijk leuk vindt. :) Welcome to the club! ;)

Marcel, leuk van je te horen. :) Enne…klinkt als het walhalla daar! Grinnik. ;) Geniet, en laat iemand er een namens mij roken. :P

Ps. Mav: Heej! Welcome back. :)

Geplaatst op 7 november 2007 om 14:56

Leuk.

Dit lijkt me ook wel wat voor jou:
http://cad.ece.ut.ac.ir/~sohail/Fun/Funny%20Haikus.htm

Geplaatst op 9 november 2007 om 13:05