*Go!

Na veel te lang wachten is het dan toch eindelijk voor elkaar: welkom op mijn nieuwe log!
Ik hoop hier weer als vanouds te kunnen gaan schrijven, want dat is natuurlijk waarom ik al deze moeite heb gedaan: zonder reclame, zonder eeuwig in te vullen anti-spamcodes, zonder verplichte menu’s, zonder onzinnige dingen waar ik niet zelf voor gekozen heb, verder te kunnen loggen. Ik hoop dat u zich hier snel thuis zult voelen. Hier rechts in het zijmenu vindt u alle dingen die voorheen ook te vinden waren en meer… Helemaal bovenaan bijvoorbeeld, ziet u de ‘Uitzichtveranderaar’ waarmee u Denkendoetgeenzeer in een handomdraai van kleur en vorm kan doen verschieten. Aan u de keus met welk verfje u verwelkomd wil worden dus.

Ik heb mijn best gedaan in ieder geval, en verheug me erop in deze verse omgeving mijn woorden en gedachten als nooit tevoren te kunnen delen met u! Mochten er nog dringende onhandigheden opgemerkt worden dan hoor ik dat graag. Linkjes plaatsen in reacties kan natuurlijk nog altijd, op dezelfde manier als op web-log zelfs. Geen paniek dus! Voor u het weet bent u er net zo aan verknocht als ik. ;)

boeken.jpg

Rest mij weinig meer dan u veel leesplezier te wensen hier en aan de slag te gaan met mijn eerste nieuwe logjes!

39 Reacties

potjandorie! een “echt” domein. nu zal denken pijnloos zijn ;-)

Geplaatst op 21 juli 2007 om 17:25

Kijk eens aan, je hebt het al onder de knie zie ik. Ziet er mooi uit!! Geef mij maar de letterbak, leest het fijnst.

*Doet een dansje*

Geplaatst op 21 juli 2007 om 19:14

Goed bezig!

Dat je gewoon op dezelfde prachtige toer door mag gaan.
Veel inspiratie gewenst!

Geplaatst op 21 juli 2007 om 20:14

Wauw!!!!!! Ziet er goed uit !!!! Ik wil ook een nieuwe lay! Leuk :)

Geplaatst op 21 juli 2007 om 20:53

Jaaaaaaaaaaaaaa, ik ben blij. :) :) :)
Nu snel weer aan het loggen slaan natuurlijk!

Cinner, ik heb een hoop hulp gekregen hoor. :)

Geplaatst op 21 juli 2007 om 21:07

Hoera, je bent er weer! Strakke site. ;) Heb het goed hier!

Geplaatst op 21 juli 2007 om 21:14

Ooh! *Kijkt bewonderend om zich heen, klikt eens hier en dan nog eens daar, probeert alle uitzichten en zucht* Mooi is het hier! Kom maar op met je logs, je hebt zo lang droog gestaan dat er vast heel wat te vertellen valt. Ik ga even je link aanpassen, maar ik kom gauw weer terug, het is hier goed toeven..

Geplaatst op 21 juli 2007 om 23:02

Gefeliciteerd met je nieuwe huis. Ik was er wel aan toe om naar je housewarming te komen. Het is mooi geworden.

Geplaatst op 21 juli 2007 om 23:53

Hup, aan de slag nu! ;-)

Geplaatst op 22 juli 2007 om 00:17

@Wenz: dat moet je er gewoon niet bij vertellen! ;)

Geplaatst op 22 juli 2007 om 03:18
Mick

Gaaf mooie site, Wenz! Mijn complimenten!

Geplaatst op 22 juli 2007 om 08:14

het invullen van de verplichte velden op je nieuwe site heeft iets plechtigs….

ja, ik wil :)

Geplaatst op 22 juli 2007 om 09:34

Het ziet er gaaf uit hier, ik denk dat ik maar blijf ;-)

Geplaatst op 22 juli 2007 om 11:04

Mooi gedaan Wenz (c.s.). Eindelijk op eigen www-benen. En terecht.

Geplaatst op 22 juli 2007 om 13:38
kRonkel

Juuuuj, het is gelukt. Ik kan met een gerust hart op vakantie dus nu! Dank daarvoor. :-)

En hopelijk met een uitgerust hart terug. ;-)
Tot dan !

Geplaatst op 22 juli 2007 om 20:19

Hahaha gewebkijk, wat een opluchting dat je wilt! :D :P Thanks Jack, Mick, Sem, Martine, Door, Polle, hahaha kortom: alle anderen; ik ben er zelf ook blij mee. :)

Haha kRonkel, ja, ik hoop ook dat je met een uitgerust hart zult wederkeren. Veel plezier, fiets en verblijf aangenaam daar overzee. :D

Geplaatst op 22 juli 2007 om 23:15
joost

Driewerf hiep!

Als liefhebber van Lamentationes heb ik natuurlijk meteen de lamentatie aangeklikt; jammer, wit op zwart is té onaangenaam lezen… Dan maar lichtgevend. :-)

Geplaatst op 23 juli 2007 om 00:32
joost

… Maar eh… geen antispamcode? Wat heb ik dán zojuist in zitten vullen voordat mijn bijdrage geplaatst kon worden???

Geplaatst op 23 juli 2007 om 00:35
Do

Wauw, gefeliciteerd! Ziet er top uit en de torenhoge opgelopen spanning is in een mooie climax geëindigd!

Geplaatst op 23 juli 2007 om 04:47

Ghahahha Joost, om een of andere reden was mijn systeem bang dat uitgerekend jij spam was… Je zou het haast gaan verdenken van persoonlijke likes and dislikes. ;) :D Grinnik, mocht je codes moeten blijven typen, dan roep even, kijk ik wat ik eraan kan doen.

Thanks Do. Haha ja, door domeinproblemen duurde het bijna twee weken langer dan gepland om over te schakelen. Grmbl. Maar nu ga ik maar gewoon blij zijn dat het toch eindelijk gelukt is. :D

Geplaatst op 23 juli 2007 om 08:35
Plien

Done! Je nieuwe habitat staat geregistreerd! Gefeliciteerd! Het ziet er gelikt uit! Laat nu de pen maar vloeien!

Geplaatst op 23 juli 2007 om 15:05

Ik vergeet 1 veld en weg is mn reactie :( Applaus voor jou voor de verhuizing! Echt stoer.. iedereen bij web-log zou moeten gaan *muwhaha* Dat zal ze leren! WordPress goed te doen? Heb je je site gehost bij vrienden of bij een bedrijf? Logze! :D

Geplaatst op 23 juli 2007 om 17:20

Dapper hoor, toch wel een hele klus lijkt me. Ik zou niet eens weten hoe ik dat moest aanpakken. Succes met je eigen onderkomen!

Geplaatst op 23 juli 2007 om 22:01

Wen, er wordt aan gewerkt, maar het is ingewikkeld en veel zoek-, knip-, plak- en knutselwerk. Dus heb geduld. :)

Thanks Aargh, het was een hele klus maar wel een leuke klus. En het resultaat is een goede drijfveer!

Dankje, Plien. Ik zal mijn best doen. :D

Geplaatst op 24 juli 2007 om 11:20

Wat gaaaaaaaaaaaaaaaaf Wenz!!
Ik wil ook, ik wil ook, ik wil ook!

Geplaatst op 24 juli 2007 om 11:24

Hahahaha Carol, doe dan doe dan doe dan! :D Thanks voor je enthousiasme!

Geplaatst op 24 juli 2007 om 11:26

Doe dat dan?
Ja eh…
Nou dit is wel precies, nou ja niet precies, maar toch wel bijna precies zoals ik het wil, maar ehm….
Je weet dat ik niet l33t genoeg ben om te gaan violen met computers.
Ik vind het trouwens ronduit strontvervelend dat je hier maar zo langzaam kunt typen. Dat is iets wat ik alvast NIET wil.
Maar ik wil carolmulder.nl ook niet zoals het nu is.
Een combinatie tussen hoe het is maar dan anders en weblog is primadokie.
En klikdingen natuurlijk. Mja. Klikdingen moet ik. Hahahaha.
Komt wel goed. Ooit.

Geplaatst op 24 juli 2007 om 11:57

‘Dat je hier maar zo langzaam kunt typen’?! Carol, waar heb je het over? Hahaha, je kunt zo snel typen als je wilt hoor… it’s all in your head. :P Of in je behekste toetsenbord dat dubbele letters neerzet tot je opnieuw opstart natuurlijk…

En nogmaals: zoek iemand die wel kan violen met computers en ga samen aan de slag. Ooit. :) Klikdingen, ja, klikdingen zijn typisch Carolig. ;) Hmm.

Geplaatst op 24 juli 2007 om 12:58

Kan hier helemaal niet snel typen. Echt niet.
Er zit een soort vertrager hier in het type schermpje.
En ik heb al opnieuw opgestart hoor. Hahahaha.
Probeer maar eens een stapel zzzzzzzzzzzzzz neer te zetten door gewoon je toets ingedruk te houden en deze dan met de backspace weer weg te halen.
Zie je hoe traag dat gaat?

Geplaatst op 24 juli 2007 om 13:47

Carol, het is erg vreemd, maar ik heb hier op twee computers getest en heb werkelijk nergens last van. Geen vertraging, geen niks. Zo snel als mogelijk, mijn ogen kunnen het niet eens bijhouden. :) Vreemd. Ik zal eens informeren of meer mensen er last van hebben, maar zover ik nu kan beoordelen lijkt het alsof jouw pc mijn log niet lief vindt. :P

Geplaatst op 24 juli 2007 om 13:54

Ziet er gelikt uit Wenz, proficiat, en nu maar spuien ….

Geplaatst op 24 juli 2007 om 15:58

Auguri…gefeliciteerd! Een eigen site, wauw. Dat is me toch even wat, klinkt heel professioneel! En dat klopt ook wel. Een schrijfster, meer dan een blogster, die alleen ervoor gekozen heeft om op deze manier haar verhalen tussen de mensen te krijgen. En wij zitten allemaal als eendjes in de vijver te wachten tot Wenz ons haar woorden en gedachtes als broodstukjes komt toewerpen….

Geplaatst op 24 juli 2007 om 18:39

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz in 1,5 seconden.
Carol-test glansrijk doorstaan ;-)

Geplaatst op 24 juli 2007 om 19:04

Lieve Wenz.
Ook dit nieuwe blog zal ik zeer zeker verder bezoeken.
Het lezen van jou verhalen is voor mij altijd weer een belevenis.

Geplaatst op 25 juli 2007 om 07:27
Niemand

Wat is het hier mooi, Wenz! Dit lijkt me een mooie verblijfplaats voor pijnloze en vooral heel graag oeverloze verhalen en anderen. :)

Geplaatst op 25 juli 2007 om 11:12

Voor de web-loggers onder ons: kijk even op mijn oude web-log om van die afgrijselijke reclamebanner af te komen daar. Simpel en doeltreffend.

Dankjewel Mieke, Youri (of Yoeri), Tought en Niemand! :) Ok Zach, dus jij hebt ook geen last daarvan? Ik denk dat Carols pc gewoon een heel bijzonder exemplaar is… hahaha.

Geplaatst op 25 juli 2007 om 16:45

Mijn letters kruipen ook met slakkengang het scherm op. Ik heb precies hetzelfde probleem als Carol.

Geplaatst op 25 juli 2007 om 19:22

Als het goed is, is de slakkengang opgelost. Het probleem lag in IE, hij had ruzie met twee scripts. :) Het probleem van Wen duurt nog heel even alvorens opgelost te zijn. :)

Geplaatst op 26 juli 2007 om 00:55

Even proberen…JA! Opgelost. De letters gaan nu als een speer. Goed gedaan Wenz.

Geplaatst op 26 juli 2007 om 15:00