*Four eyed monsters

Film, gemaakt door twee jonge mensen, over het ons-allen-bezighoudende-fenomeen ‘relaties’. Vandaag de laatste dag dat ‘ie in z’n geheel nog op YouTube te vinden is, dus wees er snel bij. -edit- Hij staat er nog wel een tijdje op: tot half augustus. Anders dan anders. De moeite waard, voor wie ervoor open staat en wat tijd over heeft.

*Four eyed monsters – de complete film online*

10 Reacties

Dank voor de tip. Ik ga ‘m kijken. Nu.

Geplaatst op 15 juni 2007 om 19:53

Bedankt voor de link – inderdaad de moeite waard. Ik heb genoten.

Geplaatst op 16 juni 2007 om 00:21

I get it: your a romantic..!

(charmante film)

Geplaatst op 16 juni 2007 om 00:44

Hij doet ut al niet meer, kan iemand me het moraal, de clue, de crux van de film uitleggen?

Geplaatst op 16 juni 2007 om 04:34
Niemand

Oh ik ga hem heel erg graag kijken. :)

Geplaatst op 16 juni 2007 om 11:42

een lange zit, maar de moeite zeker waard. Jammer dat hij van youtube wordt weggehaald

Geplaatst op 16 juni 2007 om 14:17

Heb ‘m niet afgekeken. Vond het vervelend. :)

Geplaatst op 16 juni 2007 om 23:41

Uit beleefdheid en respect voor de inspanningen van de makers heb ik hem uitgekeken – je moet toch wat op een zaterdagnacht, de dvd’s lopen niet weg – maar na veertig minuten waren ze mij kwijt. Goede eerste veertig minuten, dat wel. Daarna gezeik, gejank en het happy end. The American way. De eerste veertig minuten gaven een mooie spiegel, de klad in de verhouding komt wel erg letterlijk terug in het niveau op dat moment van de film. Twee narcisten die na wat gegooi en huilbuien hun gemeenschappelijk narcisme kunnen slijten bij Joe Toep. Met een dikke 400.00 kijkers moet die ton ondertussen binnen zijn.

Deed me een beetje denken aan Me And You And Everyone We Know qua montage, voiceover etc. Leuke link met het loggen en reageren is dan nog dat we hier ook communiceren via het geschreven woord zonder te praten. Een herkenning een glimlach waardig.

Geplaatst op 17 juni 2007 om 02:45

Bewondering en respect voor het feit dat ze het hebben kunnen maken en het voorelkaar gekregen hebben. Maar dat maakt het niet direct goed :). Ik vind de hoofdpersonen niet leuk en/of interessant genoeg om er lang naar te kijken. Na een kwartiertje is duidelijk hoe het verhaal verteld wordt. Ben het in grote lijnen met Semtex eens, behalve met de vergelijking die hij maakt met Me and You and Everyone We Know. In MaYaEWK zijn de personages ‘liefdevoller’ en is de sfeer veel sympathieker .

Geplaatst op 17 juni 2007 om 11:02

MaYaEWK is zeer zeker heel veel beter, naar mijn mening. Ook veel ‘ronder’, het verhaal, en mooier, sympathieker inderdaad.

Wat deze film betreft: volgens mij is hij in chapters nog op hun site te vinden (klik op het plaatje in mijn log). UPDATE – HIJ STAAT NOG TOT 15 AUGUSTUS OP YOUTUBE, de link werkt dus nog gewoon.

Klopt Sem, het eerste half uur blijf je geboeid, daarna verzandt het in ‘laten we eens naar een mooi einde toe gaan werken’. Ik vond sommige visuele aanpakken leuk, het verhaal dat overgaat in een getekend verhaal bijvoorbeeld. Voor twee amateurs, nog jong ook, vond ik het zeker de moeite waard om er wat ruchtbaarheid aan te geven. Geen must-see film, wel een goed te verteren/leuk tijdverdrijf film. Ze hebben overigens pas een dikke 20.000 terugverdiend, dus die YouTubers vallen wel tegen. ;)

Geplaatst op 17 juni 2007 om 12:15