*Sober

8 Reacties

Me like! :)

Tool is goed, ik heb er eigenlijk veel te weinig van. *gaat downloaden* ;-)

Geplaatst op 18 mei 2007 om 12:35

Tool is in the air…
hoe komt dat toch? Ik had er al bijna een t-shirt van gekocht en op andere logjes staan ook tool clipjes

(ze zijn briljant natuurlijk ;) )

Geplaatst op 18 mei 2007 om 18:57

tja Tool… daar is weinig aan toe te voegen. ;-)

Geplaatst op 18 mei 2007 om 23:16
Niemand

Mooi. Oh het heeft een soort van wanhoop die ik mooi vind, al hoor je wanhoop misschien niet mooi te vinden, maar je hoort ook niet een trui aan te doen die prikt juist omdat hij prikt en dat doe ik ook dus ja ik denk dat wanhoop mooi vinden er dan nog wel bij kan?
Waarschijnlijk wel. Waarschijnlijk altijd. Ik las laatst iets waarvan ik dacht dat ik het je moest laten lezen maar ik ben vergeten wat het was dat spijt me dan ook vooral maar verder wens ik je nu veel goeds. Sorry ik ben een beetje chaotisch geloof ik.

Geplaatst op 19 mei 2007 om 00:09

Het is mij iets te schreeuw- en drummerig. (Hé! Voor het eerst dat ik hier een muzikale bijdrage niet zo waardeer.:))

Geplaatst op 20 mei 2007 om 00:01

Eindelijk eentje die ik heel erg kan waarderen. Tool is lekker. Een van mijn meest favo softie bands.

Geplaatst op 20 mei 2007 om 16:19

haha Carol ik wordt steeds nieuwgieriger naar jouw muziek smaak..

Geplaatst op 21 mei 2007 om 09:48

Graag gedaan Mav. ;)

Hm, Gob, geen idee. Ik moet nodig weer eens rondloggen, dan kom ik de andere pareltjes van Tool vast nog wel tegen. :)

Haha Sonja. Mee eens. :D

Hihi Niemand, ja, zulke truien heb ik ook. En ken je dan ook die snoepjes waar je zo misselijk van wordt maar die je toch eet? De trap die je afrent op je sokken terwijl je al een paar keer onder dezelfde omstandigheden bent uitgegleden? Of dat velletje langs je duimnagel dat je eraf bijt/trekt al weet je dat het dan gaat bloeden? :D Als het je nog te binnen schiet hoor ik het wel. :) Voor nu ben ik net zo chaotisch dus ik vergeef het je. ;)

Eep, het gaat mij natuurlijk vooral om de clip. Bijna al die video’s zijn zo sfeervol melancholisch met een vleugje absurdisme en pessimisme… I like. :)

Haha Carol, wat krijgen we nu?! Dat valt me van je tegen. :P Ik hoopte op de volgende tirade van je, maar nee, ze kan het waarderen. Pfff. Even omschakelen hoor. ;) :D

Geplaatst op 21 mei 2007 om 16:21