*Improviseren

Dames en heren, het is weer zover. Ik heb er weer een nieuwe verslaving bij.

Tussen de bedrijven door ben ik verdacht vaak hier te vinden (of hier, wat u wilt), bijna iedere aflevering is de moeite waard. Ze zijn allemaal al eens op televisie uitgezonden, maar ik prefereer te kunnen kijken wanneer het mij uitkomt, wat ideaal is op deze manier. (Ook hiervoor trouwens, maar dat geheel terzijde.) Het programma heeft echt een leuk concept, en soms zitten er prachtige juweeltjes tussen.
En daar word ik dan weer vrolijk van.

9 Reacties

dat eerste is niet geheel aan mij besteed, dat laatste dan weer wel. Heb meteen even gebookmarked, tnx!

Geplaatst op 29 maart 2007 om 17:37

improviseren altijd spannend. dit was het nieuws soms hilarisch, ligt wel aan de gasten.

Geplaatst op 29 maart 2007 om 20:07

Alweer een? Wordt het geen tijd dat je met een andere verslaving stopt? Chocola bijvoorbeeld?

Ik heb ook wel eens met verbazing/bewondering een aflevering gezien. Aan TV kijken via een monitor kan ik echter maar niet wennen.

(Staat dit log er echt al sinds gisteren 17.13?)

Geplaatst op 30 maart 2007 om 08:49

Ik denk er om die redenen zelfs over om de TV maar eens gedag te zeggen…geen tijd meer sinds zoveel op internet te vinden is.

Geplaatst op 30 maart 2007 om 08:51

Ja Eep, het stond er echt al. :D

Mooi verschil tussen Bee en Eep trouwens… :P Ik sluit me aan bij Bee natuurlijk. :)

Geplaatst op 30 maart 2007 om 09:30

Ik ken “de vloer op” helemaal niet, bekende hij schaamtevol. Misschien toch maar eens kijken dan…

Geplaatst op 30 maart 2007 om 16:57

Ik vind het de moeite meer dan waard, dus ja: wat mij betreft moet je het eens bekijken. :D

Geplaatst op 30 maart 2007 om 17:06

Ik wou bijna schrijven dat ik geen van de programma’s kende…maar ik kwam er zojuist achter dat ik wel eens een aflevering van ‘dit was het nieuws’ heb gezien. Maar ik zal je advies van hierboven dan ook maar eens volgens: en eens wat bekijken. :)

Geplaatst op 30 maart 2007 om 21:32
Niemand

Dit was het nieuws is leuk ja. :)

Geplaatst op 30 maart 2007 om 21:45