* ;-)

Gewichtig stap ik
langs de schappen:
chocolade
snoep
plakkerige cake
alcohol om mijn pijngrens
op te doen rekken

Light en calorie-arm
totaal uit den boze
bananen
ijs
romige boter
alles om mijn gewicht
bij te doen trekken

Afkeurende blikken aan de kassa
stoïcijns staar ik voor me uit

In gedachten mijn mantra
herhalend, repeterend,
over and over and over again
“Kont!
Oh broekspannende kont
treur niet:
ik ga u hervinden
al zal het mij nekken!”

32 Reacties

Hahahaha :D

Nou eh, succes dan maar :P

(De eerste helft deed me denken aan een boulimiapatiënt… tot ik kwam bij het “alles om mijn gewicht bij te doen trekken”. Gelukkig ;) )

((Jeej! Hij wil eindelijk mijn gegevens onthouden!))

Geplaatst op 3 februari 2007 om 20:45

broekspannende kont [/quote]

De erotiek druipt ervan af. Goed gevonden.
Alles voor de kont! Met goede voornemens kun je ook in februari beginnen.

Geplaatst op 3 februari 2007 om 21:33

Een vrolijk light verse, dat dan weer wel.:)
En wederom een prachtige foto.:P

Misschien een kleine troost dat ik met je mee doe? Niet speciaal vanwege mijn achterste, maar mijn dokter vindt dat ik er wel wat kilo’s bij kan hebben. Maar liever chips ipv chocola. Avocado’s kan ik je ook aanbevelen. Echte vetbommen en nog lekker & gezond ook.
Ander troostje: in mijn tweedehands Cultuuragenda staat bij deze week een citaat van Hugo Claus: “Literatuur wordt door zieken gemaakt. Wie gezond is, schrijft geen boeken.”

Veel sterkte en spoedig een dikkere kont.

Geplaatst op 3 februari 2007 om 21:37

Haha nee Mav, geen boulimia hoor.

Sem, sterker nog: in januari had ik nog een kont! :D :P

Hahaha Eep, ja een light verse. :D Ja doe gezellig met me mee! En natuurlijk gaat het bij mij ook om het totaalgewicht, maar dat is niet leuk loggen, deze versie vond ik toch stukken verbeeldender. ;) Bossche bol?

Geplaatst op 3 februari 2007 om 21:52

Nu vat ik hem ook. Hehe.. :) Leuk beschreven! :)

Geplaatst op 3 februari 2007 om 22:09

als de kilo’s maar op de juiste plek gaan zitten en niet meteen naar je voeten zakken of bepaalde linkerpolsgewrichten…
je dieet klinkt in ieder geval niet al te onsmakelijk, zet hem op !

Geplaatst op 3 februari 2007 om 23:07

Zo dacht ik hetzelfde maar dan andersom (hoewel light niet in mijn woordenboek voorkomt). Dertig kilo er af zou ultiem zijn maar nogal onhaalbaar, dus ik ga voor nog eens tien :) Jammer dat we niet wat uit kunnen wisselen …

Geplaatst op 4 februari 2007 om 03:27

Bij de weg: het logje over openheid is er toch nog van gekomen. Toevallig kwam het onderwerp her en der boven dus heb het maar als teken opgevat om van me af te schrijven :)

Geplaatst op 4 februari 2007 om 05:43

Knap evenwicht tussen ‘inhoud’ en ‘vorm’!

Geplaatst op 4 februari 2007 om 08:23

Haha ja Cin, dat uitwisselen zou een uitkomst zijn hè? :D

Inderdaad kRonkel, ik hoop niet dat de kilo’s onderweg ergens verdwalen… :D

Geplaatst op 4 februari 2007 om 08:40

Ach Wenz, ik zag eerst die foto en was zo verwaand te denken dat het een cadeau voor mij was vandaag. Maar nogmaals zeg ik, ach lieve Wenz, treur niet om je zachte romige billen als ze iets voller of ranker zijn dan de jeugdigheid van je verlangt want is het niet de broek die spant dan zijn het zeker je woorden.
Ergens bij Coelho las ik nog dat het niet van belang is wat je mond ingaat, maar wat er uit komt – niet gezegd natuurlijk met het oog op schoonheid of verleiding.

Geplaatst op 4 februari 2007 om 13:42

Haha Marius, ik wist niet dat je op naakte lichaamsdelen zat te wachten op je verjaardag. ;) Maar goed, we zullen er rekening mee houden. :P

Behalve schoonheid gaat het ook simpelweg om gezondheid. :) En wanneer het er binnen een maand vanaf blijkt te kunnen, moet het er ook weer in een maand bij kunnen, hogere wiskunde is dat. ;) Dat terzijde: Coelho zegt verdacht veel wijze dingen, ik mag die man wel. :)

Geplaatst op 4 februari 2007 om 14:27

Je mag ook wel de helft van mijn kont… En dan nog blijft er genoeg over :)

Geplaatst op 4 februari 2007 om 18:35

Yummmmmm. Veel plezier en succes bij het terug winnen van je broekspannende billen.

Geplaatst op 5 februari 2007 om 11:07
Wen.

Wie heeft die benen gephotoshopt *grijnst* succes op/met? uwe queste ;)

Geplaatst op 5 februari 2007 om 12:19

Over 10 jaar lees je dit logje terug en denk je… Shit het is me goed gelukt, die kilo’s zijn eraan gekomen. Kijk jij vol nijd naar diegene voor jou bij de kassa, als ze de rolband vol legt met chocolade, pinda’s en roomijs. Met schaamrood op haar kaken als het vijfde pakje muffins op de grond valt. Moeizaam zak je door je knieën en pakt de muffins voor haar op…. tja dat heb ik nu!

Geplaatst op 5 februari 2007 om 14:17

Hahahahaha, ik moet zeggen dat het logje een hoog gehalte aan lollige reacties teweegbrengt. :D :D

Geplaatst op 5 februari 2007 om 16:27

een mooie ronde kont is niet te versmaden, maar van liters slagroom en verzadigde vetten slib je dicht, je hebt vast nog andere lekkere delen om vast te pakken Wenz!

Geplaatst op 5 februari 2007 om 20:13

De chocolade kan ik niet (weerstaan) laten staan… (ja, ik weet het, zwakte) Maar wat een luxe.. Toch, eet/snoep voldoende want een beetje vrouwelijk is toch stukken beter dat een gespierde spijker ;)

Hmm, echt goed dat gesnoep…

Geplaatst op 8 februari 2007 om 09:47

Zonder chocola was het leven niets waard. Maar dat is mijn bescheiden mening. :P

En ja, Jackie* haha, nu ja: ik overdreef ook wel een beetje natuurlijk, maar vorm heb ik nog wel hoor. :D

Geplaatst op 8 februari 2007 om 21:01

;) goh, dan zijn we het daar roerend over eens.. Maar ja, mijn omgeving weet het ook, vandaar heb ik inmiddels ieder choco kookboek al cadeau gekregen… Toch, mijn favoriet blijven bonbons met praline en noten vulling…

Geplaatst op 8 februari 2007 om 21:28

*Kwijlt een eindje weg* :D

Owwww, mijn favoriet verandert steeds, momenteel is het melkchocolade met hele noten, een tijd geleden was het zeebanket, daarvoor pure chocolade, enz. :) Kook jij dan ook daadwerkelijk uit die kookboeken? Dat soort dingen staan bij mij altijd weg te rotten terwijl ik chocolade koop . :P

Geplaatst op 8 februari 2007 om 21:34

Om eerlijk te zijn… Nee, kook er niet eens uit, heb alleen flink wat. Ik heb wel eens meegedaan met een bonbon workshop, dat was erg gaaf. (al werd ik erg misselijk van al die chocolade)

Ik heb wat andere afwijkingen hoor, ferrero’s, hmmm, kinder bueno. Verder wisselt het ja, de ene keer puur, andere keer melk met noten, dan romig… Hmmm… Maar die bonbons, ik heb in Breda schuin tegenover een bonbon zaakje/fabriekje gewoond, wow, die waren lekker…

Geplaatst op 8 februari 2007 om 21:41

Ha ja, die zijn ook lekker: kinder bueno. :D Ghahaha, alleen wel snel misselijk, want zo romig. Puur/melkchocolade kun je de grootste hoeveelheden van verorberen zonder misselijk te worden. :P Oh en Bossche bollen (maar dan wel de helft van de slagroom eruit halen, want ik houd niet van slagroom haha) heerlijk!

Maarre, om even van de ene logdiscussie naar de andere logdiscussie een brug te slaan: behalve vlinderlijk vrouwelijk is ook chocoladeverslaving iets dat men eerder aan vrouwen toedicht. :D Niet dat het verder nog belangrijk is aangezien ik nu weet dat je een echte vent bent ;) maar toch, je moet me vergeven voor mijn eerste indruk. :D

Geplaatst op 8 februari 2007 om 21:47

Ja, die zijn erg… Je wordt er zeker snel misselijk van, maar ja, tien minuten later gaat het wel weer. Het is beter om het niet te kopen. Ik ben trouwens dol op eten, ook gezonde dingen als mango, ananas, kersen, franbozen.. Maar ja, die zwak voor chocolade..

Bossche bollen, maar dan wel de echte van De Groot… En ik sluit me aan bij het slagroom, ben er niet dol op.. Kies ook nooit voor slagroomgebak of zo…

Die eerste indruk… Het is je vergeven hoor ;) Oh ja, mijn nickname:
Butterflies dancing
As upon the day we met a bright smile appeared on my face,
this smile was not the only one, others followed in a quick pace.
Everytime I read a letter or a word it felt like a rainbow in the sky.
Shining upon me with all its beauty and making me wonder why.

Butterflies dancing in my mind;
Butterflies dancing day and night;
Butterflies dancing all through the sky;
Butterflies dancing thinking of you and I.

All the butterflies and thoughts made me feel in heaven;
Thinking about you and I in the seventh heaven.
Then like a stroke of lightening, a thorn strokes my heart;
Making me realize we would remain apart.
Though the feelings and thoughts for you were sincere.
Someone else entered your hearts hemisphere.

My heart was left behind, tormented by a stroking pain;
In spite of everything I realized it is just about loss and gain.
I lost your heart over day and night to another love,
While I acted to cautious to be yours in the name of love.

Butterflies dancing harassing my mind;
Butterflies dancing harassing me day and night;
Butterflies dancing harassing me all through the sky;
Butterflies dancing harassing me while thinking of you and I.

Though all butterflies make me feel hurt at the moment, my heart will maintain a special place for you. Above all your happiness is most important to me. Where our roads to destiny will cross and come together only the future can tell!!

Lots of love!!!!

Geplaatst op 8 februari 2007 om 22:07

Zo, wat een altruïstische instelling die je daar aan het eind van het gedicht kunt maken. Dat was vast geen al te vrolijke periode in je leven gok ik. :) Maar de dansende vlinders zijn me wel helemaal duidelijk nu, thanks. :)

Nee slagroomgebak kies ik ook nooit. Groenten en fruit gaan er bij mij ook graag in, een hoop andere dingen (KAAS!) dan weer totaal niet. ;) Chocola is mijn rots in de branding. :P

Geplaatst op 8 februari 2007 om 22:21

Oh, maar die instelling heb ik meestal. Ik zit een beetje door jouw log te scrollen en ik zie het thema mannen-vrouwen-relaties ook vaker terugkeren in verschillende vormen. Ik gun mensen geluk, altijd. Natuurlijk is het te gek wanneer je verliefd bent dat het wederzijds is. Liefde is ook de ander geluk gunnen.

Daarnaast is er een thema openheid. Ik kan open zijn met vertellen, maar mijn hart, dat valt mee. Ik open me wat dat aangaat minder snel. Die niet te vrolijke periode valt wel mee, geschreven in een opwelling, kwartiertje en dan lost dat weer veel op.

Geen kaas, grappig.. Ik ben niet zo’n visfreak, al zal ik het bij een buffet wel proberen. Chocolade, ja, mijn brandstof :)

Geplaatst op 8 februari 2007 om 22:37

Ja, heel mijn log gaat over menselijke interactie geloof ik, gedachten, gevoelens, gedragingen t.o.v. de ander. Dat vind ik nu eenmaal het fijnst om over te loggen, dat houdt me bezig door de dag heen, herkenbaar ook voor iedereen die mens is. :)

Kwartiertje? Pff, dat zou ik je niet nadoen. Tenminste, je schrijft alsof er sprake was van een hevige verliefdheid, daar zou ik denk ik niet binnen 15 minuten overheen zijn. :D

Geen kaas, geen vis, geen champignons, geen advocado’s, geen tomaten, geen pizza’s, geen hamburgers, geen rood vlees… zal ik maar stoppen? :P Ghaha ja, brandstof. :D

Geplaatst op 8 februari 2007 om 22:43

De mens, een heerlijk fenomeen… Ik zag net dat ik 300 logjes heb staan.. Daarvan gaat een groot deel op de één of andere manier over mensen, liefde en relaties. Slechts weinig zijn echt persoonlijk.

Kwartiertje, het schrijven, niet de verwerking van… Toch bleef dat ook niet erg lang hangen. Ik heb heftiger momenten gekend.

Het valt nog mee met je lijstje, ik ken langere lijstjes ;) Het is in ieder geval goed nadenken wat te koken voor jou. Aan de andere kant, er is nog zo veel mogelijk… Hmm, chocolade fondue :P
Sweet dreams

Geplaatst op 8 februari 2007 om 22:57

Hahaha, zou dat geen overdosis chocola opleveren? Of is dat eigenlijk niet mogelijk, teveel chocola… ;)

Ja, mensen zijn nu eenmaal een grote bron van inspiratie. :)

Ha, ok dan! :D Het schrijven was 15 minuten, klinkt al een stuk logischer.

Zo, dat was de heen-en-weer logavond wel. :D Tijd om je tussen de linkjes te gaan zetten, bespaart me een hoop gedoe. :D Slaap wel. :)

Geplaatst op 8 februari 2007 om 23:03

Vanavond tenonder gegaan aan een overdosis chocolade, wenz, gelukkig staat ze morgen weer fris en chocolatig op.

Te veel, ik zag een keer een aflevering van csi, daar was iemand gestorven aan chocolade vergiftiging…

Een leuke heen en weer log avond. Ik moet hoe dan ook mijn linkjes weer eens bijwerken, een goede gelegenheid ;)
Droom mooie dromen

Geplaatst op 8 februari 2007 om 23:11

***************************************************************
Voor ik nog meer foto-opmerkingen krijg die ik delete: de foto is natuurlijk gewoon van internet, niet van mezelf.
***************************************************************

Geplaatst op 3 juli 2007 om 13:51