*De schildpad en het wiel

Zowel Kronkel als ik zijn geen fervente Kerstmisvierders. Wel komen we – als het even kan – een van de feestdagen bij elkaar om een gezellige middag te hebben.

In het verleden hebben we al eens knutsels voor elkaar gemaakt en met Kerst aan elkaar gegeven. Vandaag hebben we het iets anders aangepakt: we schreven uit de losse pols een ijzersterk filmscript, regelden alle figuranten, benodigdheden en acteurs en sloegen druk aan het filmen en editen. (Oftewel: we hebben zo low-budget klungelig mogelijk een filmpje gemaakt.)

Goed, vooruit, wellicht, misschien, eventueel, ontgaat u de verhaallijn in zijn totaliteit. Maar wij hebben ongelofelijke lol gehad! (En pijnlijke knieën.)

Dus. Het is nogal cruciaal te weten dat Wiel platliggend niet kan bewegen en gefrustreerd achterblijft. Pas nadat een toevallig-van-de-boom-vallende appel voorbij rolt, komt Wiel op het idee om zichzelf rechtop te zetten en te gaan rollen. Dan wordt de race alsnog zenuwslopend spannend! *kuch*

Nu ja. Lachen dus. Dat deden we volop. En kijken dus. Als u zin hebt om onze 4 minuten creatieve Kerstuitspatting te zien. Klikt u maar even door:

5 Reacties

Erg grappig.
Vooral het gelach op 1:27.
Leuk gedaan, Wenz!

Geplaatst op 26 december 2011 om 00:00

Hahahaha ja, dat lachen ging helemaal vanzelf. ;) Dankjewel!

Geplaatst op 26 december 2011 om 00:18

LOL!! Hij is erg, errug leuk. Ik heb ook zitten lachen!

Geplaatst op 27 december 2011 om 11:25

Dat was wel even slikken voor Wiel.
Maar jij komt je feestdagen wel door zie ik :-)
Ik begin spijt te krijgen dat ik onze enorme emmer lego aan de buurkinderen heb gegeven.

Geplaatst op 27 december 2011 om 17:15

Geweldig! Hoe komen jullie erop?! Erg leuk!

Geplaatst op 28 december 2011 om 17:10