*Stekje

Tot nu toe loopt alles voorspoedig: de twee trappen die ik met mijn huisraad op moet om in mijn nieuwe appartement te komen zijn steil en smal, de buren hebben een walgelijke muzieksmaak die ze met het raam open auditief etaleren, mijn voorschot op de energiekosten was op 6069,- euro per maand berekend en de bank stuurde een brief met de mededeling verheugd te zijn te vernemen dat mijn ex verhuisd is naar mijn nieuwe appartement…

En het mooist van alles: ik kan er de humor van inzien. Het appartement is prachtig, ruim, heerlijk fris en nieuw. Ik heb er echt zin in. De uitputting nabij hoop ik vannacht voor het eerst in mijn nieuwe thuis te kunnen slapen! Tijd voor de laatste loodjes vandaag. De komende weken zal ik gaan uitpakken, inrichten en genieten. (En gelukkig heb ik een goede conditie, kunnen de ramen gesloten worden en instanties gebeld…)

Ik hoop u allen vanavond virtueel te kunnen begroeten vanuit mijn nieuwe huis!

31 Reacties

Dan wens ik je nu eerst heel veel plezier bij het uitpakken en installeren van je spullen.
Leuk werk vind ik het zelf.
Uitproberen waar alles het beste staat, heen en weer schuiven en uitzoeken waar de mooiste plaats is voor de vaasjes, schilderijtjes en planten.
Ik kom je wel helpen. Hahahahaha.

Geplaatst op 16 september 2006 om 10:09
kronkel

Ben ik even blij dat ik niet bij de retail-afdeling van je energieleverancier werk ;-)

Geplaatst op 16 september 2006 om 10:24

…”prachtig, ruim, heerlijk fris en nieuw…”, dat klinkt goed en wekt ook een enig onbestemd verlangen. Maar ik heb een hekel aan verhuizen (tenzij ik nonchalant het oude huis zou kunnen verlaten om het nieuwe even later vol nieuw elan te betreden; dat anderen alles doen, bedoel ik), dus ik blijf voorlopig waar ik ben.

Veel geluk in je nieuwe huis!

Geplaatst op 16 september 2006 om 14:35

Oh wat heerlijk… Een schoon, nieuw begin, een andere ruimte om te vullen met je spullen en gedachten =:~) Lekker, lekker, lekker.

Geplaatst op 16 september 2006 om 14:41

Haha, zit je daar nog met je ex opgescheept. En die energiekosten zijn aan de hoge kant, dat krijg je als je een kouwkleum bent. ;)
Dat soort fouten schijnen bij een verhuizing onvermijdelijk te zijn. (Mijn moeder is nog bezig om alles recht te breien. UPC, KPN, Rabo, Nuon; nergens verliep het vlekkenloos.) Maar met die humor heb je de goede instelling.
Slaap zacht alvast, en veel geluk met je nieuwe thuis.

Geplaatst op 16 september 2006 om 14:54

Fijn voor je Wenz, ik hoop voor je dat ondanks alle administratieve en andere verwikkelingen je dit nieuwe huis toch snel een thuis kunt noemen.

Geplaatst op 16 september 2006 om 17:07

geluk in je nieuwe huis Wenz! en mogen er nog maar veel prachtige logjes verschijnen!
liefs

Geplaatst op 16 september 2006 om 18:45

Als je dit leest ben je vast al in je nieuwe huis… Heel veel geluk daar, maak er een fijn thuis van!

Geplaatst op 16 september 2006 om 20:14
Cynthia

Computer als eerste geïnstalleerd dus.. hahahha. Veel woonplezier en geluk in je nieuwe huis..enne.. je ex heeft zich bij je ingeschreven en is van plan een weetplantage te beginnen in een zijkamertje en heeft deze extra stookosten alvast bij Nuon gemeld? ;))

Geplaatst op 16 september 2006 om 21:56
Cynthia

* stooKKosten *

Geplaatst op 16 september 2006 om 21:57

Vanuit mijn nieuwe huisje: Dank jullie wel allemaal! :D

Cynthia: Whahahahahahahaaha! :P

Maar Epi, je hebt wel gelijk, dat soort dingen gaan nooit vlekkeloos inderdaad. :)

Vandaag aan de slag met alles een plekje geven, dus de logjes moeten nog heel even wachten. :)

Geplaatst op 17 september 2006 om 07:56

Gelukkig, de computer is in ieder geval heelhuids overgekomen en je hebt al internet.:P
Nu wel een beetje doorwerken aub! ;)

Geplaatst op 17 september 2006 om 09:17

Veel geluk in je nieuwe huis. Ruim, fris en nieuw, dat moet heerlijk zijn. En ach, die vlekjes laten zich wel wegpoetsen, zo niet, dan kunnen het altijd nog goeie leveranciers van nieuwe stukjes worden..

Geplaatst op 17 september 2006 om 11:20
joost

Wel steilloos zeg, zo’n stijle trap. Daar ligt nog een schone taak voor je…

Enne… geniet van je nieuwe stekje!

Geplaatst op 17 september 2006 om 11:28

En………….hoe bevalt het virtuele contact vanuit een andere omgeving?

Geplaatst op 17 september 2006 om 13:28
Niemand

Veel geluk daar. :)

Geplaatst op 17 september 2006 om 14:09
Cynthia

Na het lezen van je stukje héél nieuwsgierig geworden welk nummer/artiest/band je buren op hadden staan?

Geplaatst op 17 september 2006 om 14:28

Fijn dat je computer meeverhuisde.
Ik hoop dat het nieuwe huis je heel goed gaat passen. Gefeliciteerd!

Geplaatst op 17 september 2006 om 15:41

Gezien de radiostilte ben ik bang dat je internet het nog even niet doet…

Maar gefeliciteerd in elk geval.. met je weblog én je verhuizing!

Geplaatst op 17 september 2006 om 20:21

Heerlijk een neiuw huis, welkom thuis…

Geplaatst op 17 september 2006 om 21:07

Veel geluk in je nieuwe huis Wenz!

Geplaatst op 17 september 2006 om 22:41

Gefeliciteerd met je nieuwe woonplek.

Geplaatst op 17 september 2006 om 23:33

Wederom dank jullie wel. :) Internet werkt wel, maar alleen rechtstreeks vanuit het modem, terwijl ik er een router tussen wil zetten. Dus nog even ipconfig-gen, MAC/ip/DSN-adressen aanpassen, pingen en routerportals veranderen. Zucht, en ondertussen alle spullen een nieuwe plaats toewijzen. :)

Maar het begint er al aardig op te lijken! :)

Geplaatst op 18 september 2006 om 08:09

Oh ja, de slechte muzieksmaak was een mengelmoes van wannabe-reggae, nederlandstalige zwijmelnummers en gabbergebonk. :S :P

Geplaatst op 18 september 2006 om 08:10
joost

Dat is geen slechte smaak, dat is wansmaak. :)

Geplaatst op 18 september 2006 om 08:51
joost

Ha, ik zie dat je de trap hebt gerestyled. :D

Geplaatst op 18 september 2006 om 10:32

Nou.. wat betreft die muziek, het had erger gekunt… Marianne Weber, Franssie etc.

En zoals ze het maar niet te vaak ‘s nachts opzetten. Hopelijk zijn het toffe lui en kan je het wel overleggen.

Geplaatst op 18 september 2006 om 11:18

veel plezier in je nieuwe toko Wenz!

de tegenslagen, zie ze maar als kleien hindernessen die de vreugde van een nieuwe woning niet kunnen verpesten.

maar je ex in je appartement…is dat een bizar toeval, of…?

Geplaatst op 18 september 2006 om 14:34

Hé meissie, onwijs veel geluk in joe nieuwe Wenzplace. Ik weet zeker dat je een prachtig uitzicht hebt vanuit je raam op nieuwe avonturen en daar voorbij.

Geplaatst op 18 september 2006 om 21:15

Lieve Wenz,

Namens mij en Anja alle geluk in je nieuwe crib. Geniet ervan, je hebt het verdiend!

Kussie

Geplaatst op 20 september 2006 om 19:04

Veel geluk in je nieuwe woning! En ik heb bewondering voor je dat je het allemaal zo positief opvat!

Geplaatst op 21 september 2006 om 22:34