*Thermosfles…

Men gaat naar Blokker. Men koopt een thermosfles. Men gaat naar huis. Men draait thermosfles open. Men leest de gebruiksaanwijzing. Men snapt er geen donder van.  –>

‘Gebruiksaanwijzing bij uw toelkan.

Kontroleer de zojuist door u gekochte isoleerian of isoleerfies direkt op eventuele fabriage fouten.Kan of fles met lauw water uitspoelen. om te grote temperatuursverschillen bij het vullen van de warm drank te voorkomen. Vervolgens vullen met heet water. Deinhoud dient minste 8 uur warm te blijven (wanneer de kan geheel gevuld is). U wordt verzocht deze controle alleen met water uit te voeren. Indien de mes of kan niet in orde bevonden, dan praag binnen 48 uur met lassabon naar de winkel terugbrenger. Kontroleer de fles of kan tevens direkt op lekkage.Bij pompkannen ook de pomp uit preberen.
Tip: Bij warme dranken dient u nde kamn et lauw water uit te spoelendaarna te vullen met heet water en een paar minuten laten staan. De zo voorverwarmde fles zal de inhoud langer warm bouden. Wanneer u de kan niet geheel vol doet zal de inhoud sneller aftoelen dam wanneer de kan geheel gevuld os. Voor het koelhouden van dranken voert u de haandeling met koud water uit.’

…mes? os? haan? Ach ja…zolang ze niet aftoelen en ik de lassabon bewaar, kan ik alles preberen!

8 Reacties

En hoe breng je Praag binnen 48 uur naar de winkel?? :P

Geplaatst op 26 januari 2006 om 08:26
Ron

waarom zit er een gebruiksaanwijzing bij een thermoskan en waarom lees jij die? als ik jou was zou ik me daar iets meer zorgen over maken…

Geplaatst op 26 januari 2006 om 09:35

Er werd mij ook al verweten de achterkant van een kassabon te lezen… DAT MAG IK LEKKER ZELLUF WETEN JAH! Daar kom je nu eenmaal grappige dingen tegen… ;) En jij hebt op z’n minst even vreemde gewoonten….dus….ben maar een beetje lief hier… 8)

Geplaatst op 26 januari 2006 om 09:37

Mwuahahahahaha.. ik kende m al, maar het blijft grappig :)) (ik snap echt niet hoe dat door de “inspectie” is gekomen!!)

Geplaatst op 26 januari 2006 om 21:47

:P ik ga vanaf nu álle gebruiksaanwijzingen lezen :)

Geplaatst op 27 januari 2006 om 15:38
n.ouwehand

De thermoskan, was gevuld met heet water, wil niet meer open. Hij is luchtdicht afgesloten. Wie weet een foefje om hem weer open te krijgen?

Geplaatst op 6 augustus 2009 om 09:27

Oei, ik heb eigenlijk geen idee vrees ik. Met bruut geweld opendraaien, dat lijkt het enige dat zou kunnen werken, alle andere manieren zullen de thermosfles beschadigen… Succes, wat een vreemd voorval, haha. :D

Geplaatst op 6 augustus 2009 om 09:41

Ik ben zeker dat in die tekst een belangrijke gecodeerde boodschap uit de toekomst verborgen zit, bedoeld om de mensheid te redden in 2012.

Geplaatst op 22 november 2010 om 10:38