*Lichamelijkheden

Terwijl zij al haar aandacht bij de paspop had, kwam hij tegenover haar staan. De halfnaakte pop lag tussen hen in, bovenop de broeken. “Handje helpen?” Ze keek op, liet de onwrikbare heupen even voor wat ze waren. “Graag!” antwoordde ze verrast. “Deze dame vind haar broek klaarblijkelijk te afgrijselijk om aan te trekken…” zei ze met een knipoog. Hij sprong hier meteen handig op in: “Misschien zou het helpen als deze galante heer haar even uit haar zittende positie zou bevrijden?” Ze grinnikte. “Nou, ze zit al jaren, dus daar heb ik weinig vertrouwen in, maar wellicht kan ze door jouw toedoen kortstondig de tafel verlaten zonder om te vallen?” Hij pakte de pop rond haar middel vast en tilde haar de lucht in. Ze keek geamuseerd naar zijn gezicht, wist wat er nu zou gebeuren.

Het polyester truitje kroop soepel langs het plastic lijf omhoog waardoor de pop weer een stukje richting tafel zakte.  Zijn handen gleden nu dus onbedoeld naar de onbeweeglijke borsten van de dame in zijn greep en ook al was het maar een pop, toch wist ze dat hij zich ongemakkelijk zou voelen. Zijn zelfverzekerdheid verdween een fractie van een seconde van zijn gezicht, hij keek haar aan en schoot in de lach. “Maakt niet uit hoor, ze is er niet gevoelig voor.” hielp ze hem uit zijn ongemakkelijke positie. Hij lachte nog een beetje terwijl hij probeerde de dunne taille weer vast te grijpen. “Ze blijft toch glijden, die borsten zijn juist een goede houvast!” zei ze terwijl ze weer een poging deed de broek over haar heupen te trekken.

Hij overwon zijn schroom en greep haar beide borsten stevig beet. “Wat moet, dat moet dan maar.” zei hij vrolijk, “Jammer eigenlijk, dat ze niet iets meegaander is…” Ze keek hem aan. “Je mag haar wel mee uit vragen hoor, ze zal je vast niet afwijzen.” Hij lachte iets te hard. “Ze zit hier ook al jaren voor het raam, maar nog nooit heeft ze zoveel mannelijke aandacht gehad als vandaag. Je zou haar een plezier doen hoor!” Hij keek haar inschattend aan. Ze knipoogde naar hem, zodat er geen twijfel zou bestaan over eventuele steken onder water. Zijn gezicht ontspande weer, hij gaf tegendruk toen ze de broek met een ruk over de plastic kont trok en ophees. “Zo!” Ze knoopte de broek dicht en spreidde haar armen. “Zal ik haar vanaf hier weer van je overnemen? Voor de klanten over jullie gaan roddelen?” Hij legde de pop in haar armen en grijnsde. “Doe dat maar, ik wil geen vreemde indruk achterlaten hier, dat begrijp je wel!”

Met de aangeklede dame in haar armen liep ze richting ingang. Ze plaatste de pop weer in de etalage, schikte haar kleding en draaide haar hoofd naar het winkelend publiek. Over haar schouder riep ze hem een welgemeend ‘bedankt!’ toe. Hij draalde nog even bij de kleding, liep toen toch maar naar buiten. Terwijl hij de etalage passeerde keek hij nog eenmaal naar hen beiden. Ze greep achter de pop langs, pakte diens rechter elleboog vast en hief de plastic arm naar hem op. De hand zwaaide op en neer terwijl zij hem toegrijnsde. Hij schoot in de lach, keek haar aan. Zij keek ook, terwijl ze de arm weer losliet. Nog een moment stonden ze daar, allebei aan een andere kant van het glas, doelloos naar elkaar te staren. Toen liep hij blozend verder, net te snel om haar roder wordende wangen op te merken.

38 Reacties

Deze is echt leuk: “Maakt niet uit hoor, ze is er niet gevoelig voor.”

Mooi geschreven weer. :)

Geplaatst op 22 augustus 2006 om 18:21

geestig, erg leuk. Pakkend geschreven.

Ik kan me herinneren dat ik je een tijd geleden vroeg of je ‘last’ had van mensen die je in de winkel lastig vallen aangezien het regelmatig terugkomt in je werk .maar het is denk ik meer iets waar je inspiratie uti haalt, neit waar? Per slot van rekening breng je er veel tijd door :)

ps. {muggenzift modus aan} deze zin: Ze keek geamuseerd naar zijn gezicht, wist wat er nu zou gebeuren. Die loopt mijns inziens niet helemaal lekker, maar dat kan ene kwestie van smaak zijn {muggenzift modus uit} ;)

Geplaatst op 22 augustus 2006 om 18:31

Wat had je liever dan? “wist wat er nu zou komen”? (Ps, laatste alinea is zojuist aangepast, ik weet niet of je een eerdere versie hebt gelezen. Sorry!) :D

Geplaatst op 22 augustus 2006 om 18:33

Lekker geschreven, leuk bedacht. Vervolg?

Geplaatst op 22 augustus 2006 om 18:43
joost

Vermakelijk!

Geplaatst op 22 augustus 2006 om 19:11

Maar voornamelijk lief!

Geplaatst op 22 augustus 2006 om 21:33

Zucht…Wat jammer dat hij haar signalen niet begreep. Nu wordt ons een heel andere afloop onthouden.
Maar ook deze versie is prachtig, en de ‘hij’ komt vast morgen terug voor een nieuwe flirt. De ‘zij’ zal dan nog iets daadkrachtiger zijn.

Geplaatst op 22 augustus 2006 om 21:46

Waarom vroeg ie haar niet mee uit :)

(yay, ‘doelloos’ :P)

Geplaatst op 22 augustus 2006 om 23:08

Wat heb je voor die sluikreclame betaald Wouwter?

Klein zeurtje: ik vind de slotzin met het ‘roder wordende wangen’ niet zo lekker bekken. Het allitereert wel van alle kanten, misschien juist daardoor.
‘…net te snel om haar wangen rood te zien worden/kleuren.’, of ‘…om te zien dat haar wangen rood kleurden’ Zoiets. Maar je had al iets in die alinea gewijzigd. Was de slotzin ook anders?

Geplaatst op 22 augustus 2006 om 23:28

Wouwter en Eep: de laatste alinea was eerst een compleet ander einde, waarin hij haar inderdaad mee uit vroeg. :) Maar al lezende bleek dit minder sterk te zijn, de laatste alinea hing los van de eerste drie. Nu dus dit einde, jullie zullen ermee moeten leven, want het is nu wel een geheel! :)

Wouwter: ja, toen ik het woord schreef moest ik zelfs aan jullie denken hahahaha.

Eep: laatste zin is veranderd, maar de alliteratie zit er nog in haha. Zo vind ik het mooi. :)

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 07:16

Ja, dank voor de wijziging. ‘Opmerken’ is beter dan ‘te zien’. Dat leek een beetje of haar wangen geïsoleerd van de rest waren.

(Wouwter, dan moeten wij maar een vervolg bedenken. Ik heb een vermoeden over de afloop;).)

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 08:28

He wat een mooi beeldend verhaaltje. Ik word zelfs een beetje mee verliefd.. wat is flirten toch heerlijk…

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 13:43

…en ik maar wachten op het moment waarop hij dusdanig in zijn rol zou opgaan dat hij zichzelf, ehm, nogal voor paal zou zetten…;)

P.S. het overzicht van de laatste reacties vind ik er niet charmanter op geworden…

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 14:27

Haha Sonja, dat is een mooi compliment richting mijn schrijven. :)

Colinda: dit keer weer geen vervelende afloop, zal het ooit gaan wennen? ;)
En ja je hebt gelijk. Het gekke is: zo waren de reacties voor de verhuizing ook, maar dan overzichtelijker. Ik heb al wat rondgeneusd op de algemene site, en een hoop mensen vragen naar een optie in je beheerpagina om zelf te kiezen welke van de twee manieren je wilt. Nog even afwachten dus. :)

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 15:01

flirten, flirten is geweldig :D

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 15:59

Zie Wenz, zelfs bij GobboE heb je de lentekriebels losgemaakt.. (maar dat zal wel met zijn komend huwelijk te maken hebben.)

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 16:42

Hahahaha, ja, aan het seizoen zal het niet liggen. :D

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 16:46

geen commentaar, ik heb bij Annis geleerd dat ik het maar beter niet meer over het weer kan hebben ;-)

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 16:49

Hahahahaha ok Miss World. ;)

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 16:50

Vrede de op aarde, voor alle mensen. En ik hoop mijn titel in te kunnen zetten voor alle ongelukkige kindjes in arme landen. Want ik had het vroeger ook niet makkelijk. En zie wat er van mij geworden is. **kushand**
En ik ben zo blij dat god mij geholpen heeft hier te komen. En ik doe niet aan sex voor het huwelijk, en dat zouden ze in Afrika ook niet moeten doen, want dan zou er geen Aids zijn. blaat blaat blaat…

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 16:55

Whahahahahaahaha. Je vergeet de dank aan je ouders nog, zonder wiens steun je dit allemaal niet had kunnen bereiken. :D

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 16:57

**pinkt een traantje weg**
dank je, gelukkig jij niet.

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 17:03

Die link van je, whahahaha. Ow, wat een trieste neppe boel is dat toch, dat Miss World gedoe. :)

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 17:05

wat een leuk verhaal!!!!
Mooi beschreven ook

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 18:12

Dank je. :) Op een druilerige dag gewoon de categorie “praatjes” aanklikken en je hebt weer wat afleiding gevonden. ;)

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 18:14

Bij mij in de winkel staan ook een stuk of vijf paspoppen. Doorgaans laat ik het aan- en uitkleden aan mijn vrouwelijke collega’s over (dan kan ik zelf spottend toekijken en commentaar leveren), maar soms ontkom ik er niet aan. Dan sta ik zonder collega’s in de winkel, en een klant wil een truitje dat zo’n pop draagt. Dan moet ik die pop dus ontkleden.:( Puur plastic, maar toch zo genant.
En inderdaad, bij het verplaatsen van de pop zijn die borsten wel handig. De meesten hebben zelfs goed geproportioneerde tepels, want dat zou de aandacht van kooplustig publiek moeten trekken. Als het truitje van de pop verkocht is, trek ik haar dan ook graag een nieuw strak zittend shirtje aan.:)

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 20:58

Terwijl zij al haar aandacht bij de paspop had, kwam hij tegenover haar staan. De halfnaakte pop lag tussen hen in, bovenop de broeken. “Handje helpen?” Ze keek op, liet de onwrikbare heupen even voor wat ze waren. “Graag!” antwoordde ze verrast. “Deze dame vind haar broek klaarblijkelijk te afgrijselijk om aan te trekken…” zei ze met een knipoog. Hij sprong hier meteen handig op in: “Misschien zou het helpen als deze galante heer haar even uit haar zittende positie zou bevrijden?” Ze grinnikte. “Nou, ze zit al jaren, dus daar heb ik weinig vertrouwen in, maar wellicht kan ze door jouw toedoen kortstondig de tafel verlaten zonder om te vallen?” Hij pakte de pop rond haar middel vast en tilde haar de lucht in. Ze keek geamuseerd naar zijn gezicht, wist wat er nu zou gebeuren.

Het polyester truitje kroop soepel langs het plastic lijf omhoog waardoor de pop weer een stukje richting tafel zakte. Zijn handen gleden nu dus onbedoeld naar de onbeweeglijke borsten van de dame in zijn greep en ook al was het maar een pop, toch wist ze dat hij zich ongemakkelijk zou voelen. Zijn zelfverzekerdheid verdween een fractie van een seconde van zijn gezicht, hij keek haar aan en schoot in de lach. “Maakt niet uit hoor, ze is er niet gevoelig voor.” hielp ze hem uit zijn ongemakkelijke positie. Hij lachte nog een beetje terwijl hij probeerde de dunne taille weer vast te grijpen. “Ze blijft toch glijden, die borsten zijn juist een goede houvast!” zei ze terwijl ze weer een poging deed de broek over haar heupen te trekken.

Hij overwon zijn schroom en greep haar beide borsten stevig beet. “Wat moet, dat moet dan maar.” zei hij vrolijk, “Jammer eigenlijk, dat ze niet iets meegaander is…” Ze keek hem aan. “Je mag haar wel mee uit vragen hoor, ze zal je vast niet afwijzen.” Hij lachte iets te hard. “Ze zit hier ook al jaren voor het raam, maar nog nooit heeft ze zoveel mannelijke aandacht gehad als vandaag. Je zou haar een plezier doen hoor!” Hij keek haar inschattend aan. Ze knipoogde naar hem, zodat er geen twijfel zou bestaan over eventuele steken onder water. Zijn gezicht ontspande weer, hij gaf tegendruk toen ze de broek met een ruk over de plastic kont trok en ophees. “Zo!” Ze knoopte de broek dicht en spreidde haar armen. “Zal ik haar vanaf hier weer van je overnemen? Voor de klanten over jullie gaan roddelen?” Hij legde de pop in haar armen en grijnsde. “Doe dat maar, ik wil geen vreemde indruk achterlaten hier, dat begrijp je wel!”

Met de aangeklede dame in haar armen liep ze richting ingang. Ze plaatste de pop weer in de etalage, schikte haar kleding en draaide haar hoofd naar het winkelend publiek. Over haar schouder riep ze hem een welgemeend ‘bedankt!’ toe. Hij draalde nog even bij de kleding, liep toen toch maar naar buiten. Terwijl hij de etalage passeerde keek hij nog eenmaal naar hen beiden. Ze greep achter de pop langs, pakte diens rechterelleboog vast en hief de plastic arm naar hem op. De hand zwaaide op en neer terwijl zij hem toegrijnsde. Hij schoot in de lach, keek haar aan. Zij keek ook, terwijl ze de arm weer losliet. Nog een moment stonden ze daar, allebei aan een andere kant van het glas, doelloos naar elkaar te staren. Toen rende zij naar buiten en vroeg hem mee uit, waarop hij met rode wangen bevestigend antwoordde.

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 22:25

Haha, op de slotzin na komt het verhaal me bekend voor Wouwter. Maar toen, hoe ging het verder? ‘Uit’? Waar naar toe? Ik wil het weten!

Geplaatst op 23 augustus 2006 om 23:10

Hahahaahahahaa Wouwter! Het hele verhaal gewoon copy pasten en dan alleen de laatste zin veranderen! :) En nog steeds vind ik hem nu minder mooi dan het origineel. :P Lekker puh. :D

Eep, grappig dat ook jij je ongemakkelijk voelt wanneer je de pop moet uitkleden waar een klant bij is, hahaha. Gek eigenlijk he, dat je je daarvoor geneert. Na een tijdje had ik er geen last meer van trouwens, maar dat is met alles wat je vaak doet: Je went eraan. (En wij hadden ongeveer 25 poppen, dus na twee maal een etalage te vernieuwen heb je het wel onder de knie. ;)) En ik ben natuurlijk van hetzelfde geslacht als de pop, dat helpt ook enigszins. :D

Geplaatst op 24 augustus 2006 om 07:56

Nou, helpt dat echt? Ik zou toch niet graag een anatomisch correcte mannelijke pop aan- en uitkleden.
Het scheelt wel als er klanten bij zijn waar je wat informeler mee kunt omgaan. Dan wil ik met zo’n (vrouwtjes-)pop nog wel eens een erotische show weggeven.

Geplaatst op 24 augustus 2006 om 09:15

Dat vind ik dan weer sick, Epi. :P

Geplaatst op 24 augustus 2006 om 09:16

Ook nog in de ontkenningsfase hoor ik al. 8) Wanneer je psychsche hulp zoekt zal alles op zijn plaats vallen hoor. ;) :P

Geplaatst op 24 augustus 2006 om 09:42

Grappig dat de foto me gelijk opviel. Je hebt de helft van het totaal gebruikt hè? Deze heb ik vorige week zelf proberen te gebruiken voor een logje, heb echter een ander moeten nemen om beter te laten passen in het geheel. Als je interesse hebt kun je even kijken onder de categorie Onverwachte situaties. Het logje heet Aaltje.

Geplaatst op 24 augustus 2006 om 10:27

Sick? Ikke niet. Lekker puh! :P

Geplaatst op 24 augustus 2006 om 10:39

Eep: Ook nog in de ontkenningsfase hoor ik al. 8) Wanneer je psychsche hulp zoekt zal alles op zijn plaats vallen hoor. ;) :P

Janosh: haha wat een toeval! (We zijn dus allebei illegaal foto’s aan het stelen van internet en op ons log aan het misbruiken, maar zolang we niet beroemd worden zal niemand ernaar kraaien. ;))

Geplaatst op 24 augustus 2006 om 11:32

Ik vind mijn verhaal wat beter =D, en wat het einde betreft, dat laat ik lekker open ;)

Geplaatst op 24 augustus 2006 om 20:50

Dank miss world , dank, mijn dank is zo groot en geeft mij veel hoop voor de toekomst!

Geplaatst op 25 augustus 2006 om 17:31
Niemand

“Toen rende zij naar buiten en vroeg hem mee uit, waarop hij met rode wangen bevestigend antwoordde.”

:)

Waarom stormt hij de winkel niet in en vraagt háár? Dat lijkt me nog mooier. ;P

Geplaatst op 25 augustus 2006 om 20:09