*Eventjes

Dat je gedesoriënteerd wakker wordt, je afvragend of je moet werken vandaag. Dat je dat ene truitje, waar vandaag echt dé dag voor is, niet meegenomen hebt. Dat je midden op je voorhoofd door een mug gebeten wordt in je slaap. Dat je even niet kunt mailen, loggen en msnnen.

Maar vooral: dat je dagenlang niets hoeft. Dat je goede gesprekken tot vroeg in de ochtend kunt rekken. Dat je boeken in één ruk uit kunt lezen. Dat je de keuze hebt nu het bos in te gaan, of eerst nog wat blijft tutten, hangen en niksen om daarna het bos op te zoeken. Dat iedere vrije dag je werk verder verdringt in je geheugen. Dat je met je voeten in het water voor je uit kunt staren en ongelimiteerd kunt mijmeren. Dat je je energielevel weer naar normale hoogte kunt brengen, en dat je geniet.

Jullie begrijpen het al: ik knijp er een weekje tussenuit. Ik verlaat het land niet, maar de sleur wel. Ik ben er aan toe, ik kan haast niet wachten en ik zal genieten. Nog een nachtje, dan breekt de rust aan. Ik glimlach. Ik hoop jullie eind volgende week weer te ‘spreken’ op onze logs. Voor nu zwaai ik naar jullie.

*zwaai* :)

27 Reacties

Een week zonder Wenz’log. Dat wordt moeilijk.:(
Gelijk heb je, ga weg! Glimlach, doe en geniet, en dood aan de muggen.

Geplaatst op 27 juli 2006 om 21:19

Ik zal doen. :)

Geplaatst op 27 juli 2006 om 22:53

Een week zonder Wenz valt net te doen. Langer niet hoor! Geweldige week & eindelijk een kansje (zit er al dagen op te wachten om jou te corrigeren; hoewel ik het schuchtertjes breng)… Door een mug gebeten? Je wordt toch door een mug gestoken? Of zet de mug zijn tanden in jouw lijf? ;-)

Geplaatst op 28 juli 2006 om 06:39

Maak ik zelf ook een grove fout. Zijn? Haar. Mannetjesmuggen schijnen niet te steken, bijten zo je wil.

Geplaatst op 28 juli 2006 om 06:40

Lieve BB: JA! MUGGEN BIJTEN. Ze steken niet. Ze hebben geen angel o.i.d. En inderdaad: alleen de vrouwtjes bijten. :)

Geplaatst op 28 juli 2006 om 07:08

Okay, voortaan vertrouw ik blind op jou. Ik had het kunnen weten. Heb het niet opgezocht, maar ‘muggenbeet’, het zal de lading wel dekken. Heb het natuurlijk wel even gecheckt (gecontroleerd zo je wil) bij wikipedia, daar stond ook een verhaaltje over hoe je ze kunt bestrijden. Je kunt ze ook vangen met een glas (als ze op de muur zitten) en dan er een stukje papier overheen doen en ze dan vrijlaten buiten. Iets zei mij dat Wenz zoiets wel eens zou kunnen doen; ik zie haar niet met een krant in de weer namelijk. ;-)

Geplaatst op 28 juli 2006 om 07:44

Maar daar op vakantie is het toch niet haar eigen behang dat ze met bloed besmeurd. Dus gewoon hartstikke kapot slaan, ze kennen met onze soort ook geen medelijden.

Geplaatst op 28 juli 2006 om 08:19

Hahahaahaha. De glas/papier methode pas ik toe op alle insecten (en spinnen) behalve vliegen en muggen. :D Voor die laatste twee gebruik ik Eep’s optie veelal. :P (Om eerlijk te zijn vangen de katten alles wat kleiner dan hen is en leeft, en hoef ik nooit iets te doen, maar zonder kat is het echt doodslaan geblazen. :))

Geplaatst op 28 juli 2006 om 08:25

heerlijk op vakantie!!!

Geplaatst op 28 juli 2006 om 08:32

Yiha! Kijk d’r gaan! ………………….

Geplaatst op 28 juli 2006 om 16:26

Heel veel plezier. Geniet ervan.

Geplaatst op 29 juli 2006 om 10:15

veel plezier en rust gewenzd :)

leuk plaatje heb je bij dit logje gevonden :)

Geplaatst op 29 juli 2006 om 12:09
Cynthia

een inspirerend weekje toegewenzt van mij waarin je al die dingen kan doen waar je normaal maar niet aan toe komt!

Geplaatst op 29 juli 2006 om 21:40

Hoe vreemd, ik ken je (weblog) pas net en ga je nu al missen.

Geplaatst op 30 juli 2006 om 00:50
Cynthia

Erwin, stel je niet zo aan! het is maar een weekje ;)
Ga je toch het archief doorspitten in die tussentijd?

Geplaatst op 30 juli 2006 om 13:12

geniet ervan, en kom maar met een hoop mooie verhalen en hersenspinsels terug!

Geplaatst op 30 juli 2006 om 15:21
Epi

Cynthia! Wees niet zo hard voor die jongen! ;) Als je iemand mist kan een week een eeuw lijken.

Geplaatst op 30 juli 2006 om 19:22

De eeuw is voorbij hoor. ;)
Ik ben er weer, ik heb genoten, ik heb het gevoel een maand vakantie te hebben gehad, ben ontspannen, opgeladen en gelukkig. :D

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 17:09

ik ook :D

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 19:15

Ow! Jij gaat nu nog 3 weken de bergen in, toch? Ik moet alweer aan het werk. :) Maar ik gun het je hoor! :P

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 19:18

ja, ik ga drie weken de bergen in en jij moet weer aan het werk. Je mag ook mee hoor :)

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 19:34

*Grijpt net weggestopte tas en propt net gewassen kleding er in.* Ik kom eraan! ;) :P

Nee, ik heb zowaar zin om te werken. Vanmiddag belde mijn baas nog even, en we waren werkelijk beide blij dinsdag weer samen aan het werk te kunnen. :D Ik wens je dus heel erg ontzettend afgrijselijk veel plezier en mooie momenten, en ik verwacht foto’s en verhalen na drie weken. :D

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 19:39

Ha fijn zo Wenz (en Fride).
*voelt zich tevreden omdat mijn log in den beginne een rol speelde in de ontwikkeling van de vriendschap tussen jullie. Als ik een citatendoos had zou ik nu Bredero kunnen citeren ;)*

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 20:59
Cynthia

Ha die Wenz! en natuurlijk ook Fride en Epy!
tsja..wat die twinkroeg niet allemaal teweeg gebracht heeft…hahahha…ik ben inmiddels precies 6 maanden in verwachting..neehoor hahahhaha..GEINTJE!!hhahaha Ik zal wél vééél minder aanwezig zijn de komende tijden: ik heb sinds 1 aug. een prachtige, leuke, fántastische FULLtime baan nu. enne idd Wenz, ik beaam het, het is leuk om te werken!

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 21:25

Eep: haha.
Cyn: geniet van je fulltime baan! En ja, werken kan heerlijk zijn. :)

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 21:28
Cynthia

Eep, welke Bredero citaat had je willen declameren?

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 21:59

(@ Cynthia: het enige dat ik van hem ken: ‘Het kan verkeren’.)

Geplaatst op 4 augustus 2006 om 22:14