*Onw(h)aarschijnlijk

Een half jaartje geleden logde ik nog geschokt over mijn dubieuze bezoek aan de kapper. Misschien weet u het nog: dat ik er als een ontplofte Tina Turner vandaan kwam. Dat ik nog over straat moest daarmee ook. Dat ik thuis niet wist hoe snel ik een liter water in mijn haar moest gooien.

Juist.

Sinds een weekje of wat vind ik dat opeens wel wat hebben. Dat wilde. Dat krullerige. Dat springerige. Zo’n soort natuurlijke look. Zo’n laat maar waaien-gevoel. Ziet u hoe ik het nu opeens niet meer met leeuwenmanen en de zanger van The Cure vergelijk? Subtiel verschil hè?

Mja. Mooi toch, hoe een mens kan veranderen?

Vooruit, ik geef toe: de kapper had mijn haar écht absoluut, helemaal, volledig laten ontploffen. In de categorie gut-meid-wat-is-er-met-jou-gebeurd-heb-je-een-fietsongeluk-gehad-moet-ik-mensen-gaan-condoleren-laat-me-je-helpen. Ikzelf kies voor de nonchalante toevallig-zit-het-zo-terwijl-ik-er-toch-nog-tien-minuten-aan-sta-te-stylen-maar-dat-mag-je-er-niet-aan-zien-look. Maar toch. Het lijkt met de dag wilder te gaan zitten. En ik vind het eigenlijk helemaal niet erg. Na 29 jaar van plat kammen (ik deed zelfs als puber een tijdje een muts op na het douchen zodat het alleen onderaan krulde) mogen die krullen best wel eens wat ruimte gaan innemen.

Dus.
Het nieuwe jaar kriebelt al flink. Kom maar op 2011. We maken er een mooi j/haar van!

Nietzoplatkammendatiszondezeimijnmoederaltijd

Gelukkig Nieuwjaar voor iedereen! Maak er een lekker jaar van, vol fijn en lief en nieuw en spannend en zoeken en vinden en maken en doen. :)

20 Reacties

Mooi! En jij ook een prachtig 2011 gewenzt :-)

Geplaatst op 30 december 2010 om 15:14

Ik vind je haar prima zo. Middelste foto is lief.
Goede jaarwisseling. Veel schrijfsels en pennenvruchten in 2011.

Geplaatst op 30 december 2010 om 15:37

Ook een fijn nieuw jaar toegewenst Wenz, met veel speelse krullen, massa’s schrijfinspiratie en winkelavonturen!

Geplaatst op 30 december 2010 om 17:03

Gekrulde haren, gekrulde zinnen
Gekruld van buiten, gekruld van binnen

Gelukkig gekruld springerig wild nieuwjaar.
Zet hem op. :)

Geplaatst op 30 december 2010 om 21:10

Bij mij is mijn haar zo stijl, dat elk elastiekje en speldje er zo weer uit glijdt. Dus ben ik jaloers op waaierige, slordige krullen. Mooi hoor!

Jij ook een leuk 2011 gewenst!!

Geplaatst op 30 december 2010 om 22:46

Jij ook goed nieuwjaar, Wenz.
En je haar zit mooi zo.
De acceptatie van de krullen, das een heel ding ja. Zelfs na een half uur steiltangen wil het bij mij maar niet echt steil zijn ;-(

Geplaatst op 30 december 2010 om 23:32

Als dit de zorgvuldig gekweekte nonchalante slag is, vind ik hem prachtig! Mijn haar ziet er meestal uit alsof ik met mijn vingers in het stopcontact heb geslapen, dus dat houd ik maar gewoon kort, anders sta ik iedere dag uren te prutsen en zit het nóg voor geen meter. Voor jou ook een prachtig, ontdekkingsvol 2011, met bergen blogplezier, en groot en klein geluk voor het opscheppen..

Geplaatst op 31 december 2010 om 02:39

..en liefst zonder bad hairdays.

Geplaatst op 31 december 2010 om 02:40

Haar & eigenaresse zien er prima uit!
Laat maar waaien!
Beste wensen, als ik die hier nog niet had overgebracht!

Geplaatst op 31 december 2010 om 03:25

Gelukking NieuwHaar…

Geplaatst op 31 december 2010 om 09:02

Vieren dat haar! Uitbundig en helemaal precies zoals het zelf wil krullen en waaien. Want dat ben jij.
Een prachtig 2011, Wenz.

Geplaatst op 31 december 2010 om 17:50

Je hebt een zeer mooie bos, Wenz! Niks mis mee, laat maar lekker waaien! (Dat van mij springt ook zónder kappersbezoek al duizend kanten op (ook omhoog), net een afro-kapsel, maar dan zonder Afrikaanse genen (denk ik toch), maar ja…er is niks tegen te beginnen, dus dan accepteer ik het maar…)

Fijn 2011!

Geplaatst op 31 december 2010 om 21:11
Frankie P

Ik wens je toe dat je haar met afstand jouw grootste probleem mag vormen van 2011. En dat je ook eventuele andere noden vakkundig mag omzetten in deugden.

Geplaatst op 1 januari 2011 om 08:02

Zoals mijn broer, met vijftienjarige dochter (met ongeveer hetzelfde haar als jij), laatst zei: “Vrouwen willen altijd het haar dat ze niet hebben”

Gelukkig 2011!

Geplaatst op 1 januari 2011 om 10:50

Nou als dat geen mooi 2011 wordt, met zo’n weelde op je hoofd. Geniet ervan ;-)

Geplaatst op 2 januari 2011 om 12:03

Gelukkig Nieuwjaar! :)

Geplaatst op 2 januari 2011 om 20:58

Gelukkig nieuw haar! Sorry, die moest ik even… Maar ook een heel mooi 2011. Mag ik ook krullen?

Geplaatst op 6 januari 2011 om 08:42

Getver, ik was niet eens origineel met mijn flauwe grap…..

Geplaatst op 6 januari 2011 om 08:43

Haha Maz, toch een troost te weten dat je hier in goed gezelschap bent, flauwe woordgrappen-gewijs. ;)

Geplaatst op 11 januari 2011 om 14:12

Mooi geschreven, mooie foto’s, mooie krullen, mooi meisje:-).

Geplaatst op 16 januari 2011 om 21:04